Tento týden na Legionu - 36. týden 2017

  Týden    Warcraft    Novinky   

Máme tady další týden ve World of Warcraft a vy se tak můžete těšit na novou nálož týdenních událostí. Největší novinkou je tento týden odemknutí další části Argusu.

 

Shadows of Argus – Druhý týden

Již dnes se můžete vydat opět na Argus a pokračovat v napínavém příběhu, který si pro vás Blizzard přichystal. Tento týden toho bude na Argusu docela dost k vidění.

  • Odemknete Mac’Aree (zóna) a projdete si další dvě kapitoly příběhu.
  • Zpřístupníte si Invasion Points.
  • Jewelcrafteři si mohou mnout ruce. Nové gemy mohou být od tohoto týdne upravovány pomocí nových receptů.
  • Je toho mnohem více!

 

PvP Brawl – Shado-pan Showdown

Úplně nový PvP Brawl se po dvou týdnech dostal do rotace a hráči si tak mohou vyzkoušet něco úplně nového. Brawl je aktivní na celý týden a samozřejmě je k dispozici i týdenní úkol quest #47148. Dokončením úkolu získáte item #147446.

 

Blizzard


Vkročte do Tiger’s Peak arény a připravte se na Shado-pan showdown! Vašim úkolem bude získat bod, který se nachází uprostřed arény. Tímto bodem budete moci aktivovat jednoho ze dvou bossů. Tým, který první zabije bosse, vyhrává!

 

Arena Skirmish Bonus Event

Od 6. do 13. září je aktivní bonusová událost, která hráče tento týden nažene do Arena Skirmishů. Díky této bonusové události hráči získají o 50 % více Honoru z Arena Skirmishů a samozřejmě budou moci splnit i úkol quest #44172, za který si odnesou item #141071, item #138469 a item #141889.

 

Mythic+ Affixes

  • Bursting – Po usmrcení nepřítele jeho tělo bouchne, což v podobě DoTky udělí damage ve formě 10 % vašich životů. Tento efekt se stackuje.
  • Quaking – Po krátkém zpoždění přerušuje kouzlení a udělí 20 % maximálních životů hráčům v okolí.
  • Fortified – Trash má o 20 % víc životů a udílí až o 30 % víc damage.

 

World Boss – Greater Invasion Point

Tento týden můžete bojovat proti npc #124625. Z Mistress Alluradel získáte Blood Relic, Fire Relic a další předměty o item levelu 930.

 

World Boss – Broken Isles

Staří známí The Soultakers jsou zpět! Ve Stormheimu můžete dokončit díky těmto bossům i úkol quest #42269 a samozřejmě získat zajímavé odměny, které z těchto bossů padají. Zpozornět by měli hlavně death knighti, kteří mohou z bosse získat item #139547.

 

Loot Table


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dikz 06.09.2017 10:58

NIce... World Boss zase ne kokota -_-

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet