The Guild – 4×12 – Guild Hall

Na webu "vysedává" plno nedočkavců, kteří jsou dychtiví se už lognout do hry. To ovšem nebude hned. Odstávka bude minimálně do 16:00 a kdo ví, zda se neprodlouží. Čekání si můžete zkrátit sledováním nové epizody The Guild (nebo rovnou celého seriálu), pokud jste ji již neviděli na portálu VideaČesky. Tento díl je zároveň i posledním dílem 4. řady.

Aktuální epizoda uzavírá dění celé řady, tedy i svatbu, kterou jste mohli vidět v předcházejícím díle. Nechci moc prozrazovat, ale nakousnu jen, že se v tomto díle objeví herec, kterého můžete znát především ze seriálu Big Bang Theory, v zajímavé roli. Dále se na samotném závěru nakousne možné téma další řady - výprava na jednu monstrózní akci.

The Guild

The Guild je komediální seriál, který vypráví osudy guildy The Knights of Good a jejich členů v online i offline MMO hry. V hlavní roli se představuje Felicia Day jako Codex. Herečku můžete znát třeba ze seriálů jako Buffy - přemožitelka upírů či Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Hlavní představitelka je hráčkou World of Warcraft, a proto se rozhodla i začít točit tento amatérský seriál.


>>Kouknout na 4. řadu<<


Naposledy upravil/a Novom 13.10.2010 v 13:58:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DaveL 13.10.2010 17:11

Ta parodie na duel alá WoW bylo taky super .)

zajic 13.10.2010 16:24

chtelo by to pokracovani dalsi seriii!!!!

Typer 13.10.2010 15:38

Bezvadnej díl konečně sme videli všechny jejich postavy Bude 5 řada?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet