The Guild - I’m the One That’s Cool

//pic/uploaded/theguild
Dnes si po dlouhé době ukážeme něco ze seriálu The Guild. Tentokrát se jedná o další hudební video, které navazuje na úspěšné Do You Wanna Date My Avatar či Game On a nese název I’m the One That’s Cool (Teď jsem cool já). Pokud jste našli zalíbení v předchozích písních, mohl by se vám líbit i tento videoklip, který je rytmický a vypadá profesionálněji.
Toto je zároveň příležitost dát do pořádku celou The Guild sekci, jelikož se některá videa rozbila a jiná chybí. Slovy našeho obdivovaného gigantu, díky kterému hrajeme WoWko: "Soon (tm)". Ne, dělám si srandu, bude to dříve. :)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 07.04.2012 12:21

Do you wanna date my avatar nepřekonají, ať se snaží, jak chtějí. Game on bylo ještě dobrý, ale podle mě se ta kvalita vždycky malinko snížila... Chce to nějaký fakt originální nápad. Ty dvě předchozí písničky byly podle mě mnohem chytlavější.

Šéfredaktor WoWfan.cz

mild96 07.04.2012 09:28

Proc mam pocit, ze ji to stale vic slusi?

milanko 06.04.2012 13:03

ja osobne nemam komplet magicy a v škole ma zato nešikanovali skôr čumeli na môjho paladina keď som mal notbuk v škole alebo že sem hrali magicy atď. to sa len v amerike môže diať

Ellendway 05.04.2012 20:27

No nevím... The Guild jsem přestal sledovat celkem brzo, protože mě to přestalo bavit. Ale song je opravdu zajímavý.

Anstriber 05.04.2012 20:07

aneb felicia day v akci

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet