The Iron Man - Fan Event

http://media.wowfan.cz/event/fanevent/ironman/logo
Dle autora celé akce si lidé stěžují, že World of Warcraft je moc lehká hra bez špetky nápadů. Uspořádal tedy soutěž pro lidi, kteří si stále na něco stěžují. Zdá se, že většina lidí dnes expí přes Dungeon Finder nebo přes Battlegroundy. To je důvod, proč chce pořadatel nahnat lidi do světa. Údajně se budeme divit, jak jsou některé questy skvělé a propracované. Zda-li se chcete pořádně zabavit, doporučuje se číst si úkoly a začít se o úkoly zajímat, protože se s nimi mění celá zóna. Pokud nechcete vytvářet alty na RP serverech, nevadí, není to povinné. Co je tedy úkolem? Dosáhnout 85. úrovně. Jenže to nebude tak jednoduché. Budete muset splnit tuto věc bez pomoci talentů, heirloomů, profesí, buffů, enchantovaných itemů a bez ostatních hráčů. A co se stane, když zemřete? Vytvoříte si další postavu. K celé akci byla sepsána také pravidla, která by měl hráč dodržovat.

Pravidla itemů

  • Žádné heirloomy
  • Itemy pouze bílé nebo šedé kvality
  • Žádné enchanty - enchanty, spellthready, enchanty zbraní, atd.

Pravidla jídla a buffů

  • Žádné buffy z jídla. Jíst a pít můžete pouze věci od vendorů
  • Žádné buffy z itemů. To znamená scrolly, elixiry, flasky atd. (mimo quest itemů)
  • Žádné potiony (mimo quest itemů)

Pravidla kouzel

  • Můžete se naučit kouzla své classy u trenéra
  • Žádné talenty (ani pro peta)
  • Žádné specializace a glyphy

Všeobecná pravidla

  • Hrajte bez Guild Perků. Pokud chcete guildu, musí být level 1
  • Nevyužívejte levelování v groupě
  • Žádné battlegroundy nebo arény
  • Žádné dungeony a raidy. Všechny levely musí být udělány venku
  • Žádné zlehčující addony
  • Kromě First Aid žádné profese
  • Neposílejte si peníze nebo itemy z jiných charakterů
Zda-li máte účet na americkém Battle.netu, můžete diskutovat o celém eventu v tématu The Ironman Challenge. Pokud ne, bylo vytvořeno speciální fórum, kde se můžete vyjadřovat, dávat nápady atd. Samozřejmě se můžete vyjádřit u nás v komentářích nebo na fóru. Líbí se vám tento nápad? Super. Za pár dnů dám vědět s hotovým tématem na fóru, kde se budete moci přihlásit do této akce, protože tým WoWfanu u takové události nemůže chybět.

Naposledy upravil/a Astra 11.02.2012 v 19:38:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mixin 13.02.2012 00:22

Svým způsobem je to vízva pro ty co říkají, že je wow lehké. Já to spíš vidím jako odreagování a změnu. Jinak, proč mazat. To bys jedině musel už mít 50 charů na účtu. Akorát si ho nech na něco jiného.

Gustafa 12.02.2012 13:53

challenge by to byl, kdyby to bylo realné dát se všemi classami. Takhle to casteři nemusí ani zkoušet, protože jim na vyšších level dojde mana po dvou spellech, což znemaná že to nejde. Ostatní to možná dají tím, že budou 2 měsíce zabíjet 2 mobky. No koho tohle baví at to klidně dělá.

Nezmo 12.02.2012 13:26

Kruté je smazání postavy po smrti... Ono je to docela síla, ne že ne. Smrti bych povolil. Když máte smůlu a na 80ce spadnete z větší výšky, můžete psát delete.A talenty bych teoreticky taky povolil, ale bez nich by to taky šlo, sice je dost classů v nevýhodě, třeba priest nebo lock, ale je to hratelný.

Oveckoun 12.02.2012 13:20

Cist ty komenty to je neco neuveritelnyho Po letech (!) skuhrani jak je hra snadna atd ted najednou vidime slova jako Nemozne, obtizne, to nejde Vsak nikdo nerekl ze je to zavod o prvni mista. Ne, je to challenge. Klidne muzete na 80 zustat v Northrendu a zabijet dva mesice normalni addy. Nemuzu si pomoct a tohle je Leroy pro novou eru wowka

Gortak 12.02.2012 12:31

Do lvlu 80 to nie je vôbec ťažké. Keďže sa mi nechcelo ísť do outlandu rozhodol som sa, že si so svojim warrom spravím achievi za questy. Tak som spravil celý Kalimdor + EK = lvl 80 ako vyšitý pravdaže občas aj tie dayli q...

Drex 12.02.2012 06:33

Tohle se me zda jako opravdu ztrata casu. A mimoto nepatrim mezi lidi co si stezujou. Proste vim ze wow umrelo koncem TBC. Ale azeroth mam rad tak tam bydlim porad . :-)

Mixin 12.02.2012 04:24

Šedý maj armor, což je zredukování dmg, a zbraně mají taky dps. Trochu problematické to vidím s castery na vyším lvl. Problém, ale je sehnat je na těch vyšších lvlech.Jinak prozatím jsem se zastavil na 10lvl navíc jsem neměl prozatím čas.

matesp 12.02.2012 00:35

do 60 by to cez q malo ist v pohode je ich tam dost na vyexpenie aj po taku 65-68

matesp 12.02.2012 00:32

myslim si ze je to nemozne dat 85 takymto sposobommoj pala ma bez itemov na 85 iba 47k takze taka 80 ma mozno 12k 70 mozno 6k 60 tak 3k cize s tym si uz v outlande ani neprdnete a este aj bez talentov

Gustafa 12.02.2012 00:23

A o tom celá ta soutěž je. Je to pravá výzva pro chlapy s pořádnýma koulema
No výzva to je na těch nižších levelech, ale na 80lvl to už není ani výzva, to je naprosté šílenství . Na 80 jsem to zkoušel a podle mě podobné to bude na 60 a 70lvl a jestli mám pravdu tak se k té 80 ani nedostaneš U hordy warsong hold v northrendu hodně štěstí se zabíjením rychle se respawnujících nerubianu No doufám, že to budeš streamovat

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet