The Lorewalkers

http://media.wowfan.cz/uploaded/lorewalkers

Historie

Lorewalkers nejsou nijak zvlášť důležití jako ostatní frakce (např. Klaxxi, Shado-Pan...), ale spíše stojí v pozadí, do ničeho se nepletou a soustředí se na hledání úlomků své vlastní historie. Přesto se však s Lorewalkers setkáváme při svém putování po Pandarii poměrně často. Nejvíce nás s touto zemí seznámí sám její vůdce, Lorewalker Cho, který vás bude doprovázet i do nebezpečných míst, kam se jen odvážíte vydat (Mogu´shan Vaults, apod,...).

Členové

Jak by se dalo čekat, stejně jako u Shado-Pan, jsou členy pouze a jen Pandareni. V Seat of Knowledge však narazíte i na našeho nejznámějšího neohroženého Branna Bronzebearda, který si nemohl odpustit neprozkoumat nový kontinent. Lorewalkers však nejsou jen na Pandarii a můžeme se s nimi setkat i na Wandering Isle.

Významní členové

  • Lorewalker Cho
  • Master Liu
  • Ms. Thai
  • Lorewalker Pao - kronikář Shado-Pan
  • Tan Shin Tiao - quartermaster

Questy

Reputaci s touto historicky zaměřenou frakcí nejlépe získáte prozkoumáváním Pandarie. V různých územích totiž naleznete různé svitky, které vám vždy poodkryjí nějaký střípek z příběhu. Nejzajímavějším z nich (který doporučuji přečíst) je The Seven Burdens of Shaohao. Jakmile jeden z příběhů dokončíte, vyskočí vám automatický quest, který vás zavede zpět k Choovi a dokončený příběh mu odevzdáte.

Reputace

Lorewalkers jsou prakticky jedna z nejsnadněji dosažitelných reputací na Pandarii. Když si ke hře sednete, dokážete během dne obletět všechny svitky a jejich odevzdáním si zajistíte reputaci na exalted. A během toho si můžete nastavit bonusovou reputaci z dungeonů právě na Lorewalkers. Díky tomu, že je reputace tak snadná, pro vás nemají Lorewalkers tolik odměn. Snad jen tabard do sbírky a létající víko od popelnice.

Revered

Exalted

Quartermaster: Tan Shin Tiao Hlavní vůdce: Lorewalker Cho Sídlo: Seat of Knowledge, Vale of Eternal Blossoms Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 12.10.2013 v 15:08:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seager 19.08.2013 08:39

Mě to pojmenování dokonce přinutilo ke kliknutí na odkaz, abych viděl, jak to víko vypadá

Esperanta 18.08.2013 10:22

Mondel
Pardon ale príde mi tato vec na všeobecný názov ako skôr na lietajúci tanier ako na kryt od popolnice . Aj keď je to blbosť riešiť... Doslovne sa to prakticky ani preložiť nedá... Aj keď disk je disk no .
To bylo hlavně myšleno jako vtip. Spousta lidí v mém okolí tomu tak z legrace říká. Mě osobně se zdá směšné rozpitvávat do nemožností věc, která byla myšlena jako sranda. Ale lidem se člověk nezavděčí.

Mondel 18.08.2013 00:28

DaveL
každý tomu říká jinak no
Pardon ale príde mi tato vec na všeobecný názov ako skôr na lietajúci tanier ako na kryt od popolnice . Aj keď je to blbosť riešiť... Doslovne sa to prakticky ani preložiť nedá... Aj keď disk je disk no .

DaveL 17.08.2013 23:28

Mondel
Hmm zaujímave Esperanta vy zakrývate popolnice tanierami ? Dúfam že s nich potom nejete.
každý tomu říká jinak no

Mondel 17.08.2013 22:32

Hmm zaujímave Esperanta vy zakrývate popolnice tanierami ? Dúfam že s nich potom nejete.

milanko 17.08.2013 19:54

Nie veľmi významná frakcia ale podobná ako explolers legue škoda že aj tá neni tak dobre zameraná na lore ako táto bolo by to fakt úžasne počúvať príbehy o slávnych zónach čo a kde sa stalo z trpaslíckymi poznámkami .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet