The Nexus

odrý dračí aspekt, Malygos, byl před věky jmenován titány jako strážce magie. Jednou, bylo to asi před deseti tisíci lety, sledoval s hrůzou, jak Deathwing zničil celou jeho modrou letku. Od té doby ho pohltilo poloviční šílenství.

poslední době se Malygos plně vracel ke svým myšlenkám. Rychle zhodnotil stav magických záležitostí na Azerothu a došel k smutnému závěru, že budou mít vliv na celý svět. Obviňoval obyvatele Azerothu , všechny války s Legií a další bolestné momenty a za jejich touhu po magické moci.

htěl předejít katastrofě, a proto se Malygos rozhodl, že zlá magie musí být zadržena jakýmikoli prostředky. A tak se velký aspekt obrátil k Arcanomiconu, mapě zobrazující cesty magické energie po celém světě. Malygos dostal Arcanomicon před mnoha lety jako dárek od titána Norgannona. Mapa byla po celou tu dobu kontrolována a doplňována modrými draky. Poté, když byl Malygos dostatečně informován, měl za úkol odklonit magickou moc, která mířila pod zemí k jeho domovu v Northrendu. Energie byly soustředěny v prstencích a mířili do Twisting Nether. Odklonění magické energie mělo hrozné následky, zemská kůra se otevřela a vznikly nestálé trhliny.


alygos odčerpal magii kouzla a vstřebal ji, což nezůstalo nepovšimnuto smrtelníky. Slábnoucí mágové z Kirin Tor, elity Dalaranských kouzelníků, přísahali, že budou bojovat proti Malygosovi do hořkého konce. Ve skutečnosti však své slábnoucí síly použili k přenesení celého města Dalaran a nechali ho vznášet se nad Northrendem. Odtud se připravují na jejich další krok, boj proti Lich králi a na nevyhnutelný konflikt s Malygosem.
Nicméně, ne všichni z Kirin Tor se rozhodli bojovat proti Pánovi Magie. Několik členů s Malygosem uzavřelo mír v nadějích, že získají větší moc. Přeměněni a posilněni samotným Malygosem, mají tito magičtí lovci úkol zničit kouzelné artefakty; zabít nebo uvěznit jednotlivce, kteří cvičí kouzla bez Malygosova povolení a pomáhat v odkloňování magie na Northrend.
Čím dál tím častější militaristické metody modré letky byly odsouzené červenou dračí letkou. Naplněni novými silami se členové červené letky rozhodli neutralizovat Malygose za každou cenu. Za tímto účelem se spojili s Kirin Tor a snaží se shodit Malygosovu zničující nadvládu.

[odstavec]

The Nexus Instance (70-73)



ungeon je umístěn na samostatném ostrově Coldarra, který je plny draků z modré letky, neboť se zde uchýlil sám strážce magie Malygos. Na tento ostrov se dá přeletět drakem z Amber Ledge. Zakladním dungeonem je Nexus, obsahující 4 středně těžké bosse. Zdolat ho můžete v limitu 5 lidí za plus minus hodinku. Je zde důležitá opatrnost při pullování a soustředění u každého bosse, protože každý disponuje nějakou speciální abilitou, které musíte přijít na kloub.
  • Umístění: Borean Tundra
  • Počet hráčů: 5 (70 - 73 lvl)
  • Nepřítel: Modrá dračí letka, humanoidi, ledová stvoření...

Ormorok the Tree-Shaper



ednoduchý boss v podobě velkého ledového špekouna, který rozdává tvrdé údery a čas od času způsobí, že ze země vyrazí ledové hroty, které vás mohou poranit. Až mu klesnou hpčka na určitou mez, tak se naštve a hodí si Frenzy. S trochou soustředění a healu není problém. Po jeho zabití se nemusíte vracet stejnou cestou, ale za bossem je tunel kudy se dá dostat k začátku dungu :o)

Normal
[Chiseled Stalagmite Pauldrons]Shoulder - Plate
[Greaves of the Blue Flight]Feet - Plate
[Drakonid Arm Blade]Off-Hand - Fist Weapon
Heroic
[Girdle of Ice]Waist - Plate
[Frozen Forest Kilt]Legs - Mail
[Gloves of the Crystal Gardener]Hands - Cloth
[Band of Frosted Thorns]Finger


Grand Magus Telestra



áludný bossík, který má jako předehru 4 moby. Doporučujeme jich co nejvíce sapnout, polymorphnout nebo zmrazit protože se zde dá lehce wipnout. Samotný boss (bosska) je caster, má nepřijemné kouzlo, kterým s váma mává po celé místnosti ... ale můžete při tom používat instantní kouzla a dávat jí nažrat. Na 50% se roztrojí .. co nejrychleji zničte všechny 3 a objeví se originál ... dodělejte ji.

Normal
[Wand of Shimmering Scales]Wand
[Insulating Bindings]Wrist - Plate
[Belt of Draconic Runes]Waist - Leather
Heroic
[Telestra's Journal]Held in off-hand
[Arcane-Shielded Helm]Head - Plate
[Bands of Channeled Energy]Wrist - Mail
[Spaulders of the Careless Thief]Shoulders - Leather


Anomalus



dálky viditelný, ve formě arcane elementála stojí na platformě Anomalus. Boj s ním je vcelku přímočarý ... bombit bosse, když vyvolá addy, tak je co nejrychleji zničit, protože se brzdy začnout množit a vede to k wipu. Na plošině vedle Bosse si také můžete splnit Quest Monitoring the Rift ...

Normal
[Cleated Ice Boots]Feet - Mail
[Gauntlets of Serpent Scales]Hands - Mail
[Tome of the Lore Keepers]Held in off-hand
Heroic
[Rift Striders]Feet - Plate
[Hauberk of the Arcane Wraith]Chest - Mail
[Helm of Anomalus]Head - Leather
[Amulet of Dazzling Light]Neck


Keristrasza



amice rudé dračí letky života zamrzlá v ledu a polévána tekutým dusíkem, to je poslední boss Nexusu, který jde zabít až po vyřízení ostatních třech. Taktika je ošemetná, neboť s vámi bude házet po místnostni a vlivem tekutého dusíku je zde velká zima, takže pokud stojíte déle jak 3 sekundy na místě, chytnete podchlazení a jde to s vašima hpčkama z kopce. Boss má dále shackle, kterým vás dá do ledové klícky na pár sekund, což je v kombinaci s podhclazením nebezpečná věc. Důležité je zůstat soustředěný až do konce a nepřestat pobíhat a poskakovat.

Normal
[Attuned Crystalline Boots]Feet - Cloth
[Band of Glittering Permafrost]Finger
[Glacier Sharpened Vileblade]One-Hand - Dagger
Heroic
[War Mace of Unrequited Love]Main-Hand - Mace
[Flame-Bathed Steel Girdle]Waist - Plate
[Interwoven Scale Bracers]Wrist - Mail
[Gloves of Glistening Runes]Hand - Cloth
[Bulwark of the Noble Protector]Shield - Off-Hand
[Dragon Slayer's Sabatons]Feet - Mail
[Crystal-Infused Tunic]Chest - Leather
[Sphere of Red Dragon's Blood]Trinket


A na závěr mapa dungu s přehledem bossů. Kliknutím zvětšíte ...



Naposledy upravil/a Wrent 24.09.2009 v 16:53:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kalon 30.06.2010 11:50

ok dík

mixRemix 29.06.2010 13:53

To asi trvalo napísať to! Ale asi by som odstránil z dropov tie potiony a poor látky, lebo to má všeobecný drop z humanoidov. Inak pekné, dodaj nejaké obrázky, ako si napísal, dodaj veľké písmenka k veciam, achievom, atď a bude to paráda!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet