The Ring of Trials

Nagrand_arenaAréna má tvar kruhu a oba týmy začínájí na protilehlých stranách. Střed arény není ničím vyplněn, tím vám dává velké možnosti k manévrování, ale zároveň žádnou možnost k vlastní ochraně. Čtyři velké sloupy, které podpírají strop arény, se nachází téměř u stěn. Jsou umístěny naproti sobě a společně vytvářejí čtyři body pro imaginární čtverec. Těchto sloupů mohou využít především kouzlící postavy, zvláště pak léčitelé, kteří se za ně mohou schovat a hrdinům, jež bojují z dálky, tím hodí soupeřům LoS (Line of Sight) a v bezpečí si pak mohou doplnit životy sobě nebo členům svých týmu.

Další často používaná taktika, která je často využívaná u týmu, kde hrdinové bojují pouze na blízko, je ta, že si celý tým stoupne za jeden sloup a čeká, než se tým nepřátel dostane až těsně k nim. Ti tak ztratí výhodu, pokud mají hrdiny bojující na dálku.

Dostupná pouze s datadiskem The Burning Crusade.


Naposledy upravil/a Snake Plisken 11.06.2012 v 11:19:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pestak6 09.12.2010 21:41

Decimus
Když je v téhle aréně proti nám restodruid + někdo tak už vím že to bude aréna cca na půl hodiny .... asi všem známé.. stromeček pobíhající kolem sloupu
To naprosto znam a na tohle mam jednu taktiku vzdycky jdu po resto druidovi(kdyz proti nemu hrajem) a on beha okolo toho sloupu a ja proste poslu peta a pak ho obehnu z jiny strany on vbehne k jinymu sloupu jenze tam uz je Frostr Trap takhle je vzdycky nalakam a pak nemaj sanci !!!!

Dreadlord 08.02.2010 16:41

naprosto skvělá mapa pro affli warlocka :-D hodím si portál za sloup, nadotkuju všechny přítomné, v nouzi se portnu za sloup obíhám jako již zmíněná ovce a dotky udělají své :-)

NULL 31.01.2010 20:20

Když je v téhle aréně proti nám restodruid + někdo tak už vím že to bude aréna cca na půl hodiny .... asi všem známé.. stromeček pobíhající kolem sloupu

GraPe 31.01.2010 00:11

Ruiny ,,Málo depresivní arena :-D Taky jen obíháš nebo přeskakuješ hrobku...

GraPe 30.01.2010 23:30

tohle je moje nej... nejvic prostoru, sem zvedavej co napises vo ruins :-D

GraPe 30.01.2010 21:23

Grr, tuhle arenu nenášim, ale na druhou stranu je moje nejoblíbenější.Sere mě jak tam lidi strašně lamí za těma sloupama, a jak ovce je pořád dokola obíhají. Jinak, jen tak dál články jsou sice krátký, ale co napsat o arenách:

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet