The Shadow Hunter - Pokračování příběhu Vol'jina

  vol'jin    talanji    lich king   

V průběhu Battle for Azeroth měli hráči Hordy možnost sledovat i nadále osudy Vol'jina, kterého po jeho smrti nahradila v čele Hordy Sylvanas. Vol'jinův posmrtný příběh vyprávěly questové linie The Fallen Chieftain a Justice for the Fallen a nyní je k dispozici další. Questlinie se jmenuje The Shadow Hunter a pro její zahájení musíte porazit Jainu Proudmoore v raidu Battle of Dazar'alor.

 

S Jainou se (pravděpodobně) můžete utkat na kterékoli obtížnosti, ale jelikož poslední LFR křídlo Battle of Dazar'alor se zpřístupní až 26. února, prozatím musíte tento požadavek splnit alespoň na Normal, pokud si chcete questovou linii projít už nyní.

 

Questlinie The Shadow Hunter začíná questem Wisdom of the Warchief a pro její zahájení musíte splnit následující požadavky:

  • Poražení Jainy Proudmoore v Battle of Dazar'alor (quest Battle of Dazar'alor)
  • Exalted reputace se Zandalari Empire
  • Dokončení horďácké War Campaign z patchů 8.0 a 8.1
  • Splnění předchozí Vol'jinovy questlinie Spirits Be With You v Uldiru

 

V questlinii figuruje kromě samotného Vol'jina také princezna, tedy v dané chvíli vlastně už královna Talanji, dále loa smrti Bwonsamdi, valkýra Eyir a překvapivě také náš starý známý, Král lichů Bolvar Fordragon. Za ním zavítá Talanji společně s Vol'jinovým duchem, který chce  vědět, čí šepot to slyšel, když mu neznámé hlasy radily, aby za svého zástupce jmenoval Sylvanas. Vol'jin tehdy tyto hlasy považoval za trollské duchy loa, avšak pravda je nejspíš jiná... Dostane se mu od Krále lichů kýžené odpovědi, nebo budeme nadále tápat v temnotách?

 

Níže se můžete podívat na cutscénu s Králem lichů.

 

 

Můžete rovněž zhlédnout video představující celou questovou linii The Shadow Hunter.

 

 

Zajímá vás pokračování Vol'jinova putování? Kdo podle vás dosadil Sylvanas na náčelnický stolec?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Perzeus 1 06.02.2019 14:53

Taky si nemyslim ze to bide stejne jako v pandarii

Walther 06.02.2019 10:56

Je to naprosto jasné! N'Zoth našeptával Vol'jinovi, aby zvolil Sylvanas jako náčelníka. Moc na to má a z hlediska strategie to byl skvělý krok. Jo, ve finálním patchi ji postaví do nějakého dungeonu jako end bossa.

pendou 06.02.2019 14:25

No snad ne. Říkali na blizzconu, že se to opakovat nebude to z Pandarie. Podle mně opakovat 2x rebelii v jedné hře je docela na hlavu uhozené, když za tím stojí furt ten stejný záporák. Radši bych datadisk viděl jako revamp celého světa warcraftu v podobě Black Empire, což by mohlo být dost fajn

Bellatrix 06.02.2019 15:57

@pendou Jenže ono se to už opakuje. Anduin a Saurfang už uzavřeli dohodu proti Sylvanas, stejně jako Vol'jin a Varian tehdy proti Garroshovi. I pokud ze Sylvanas nebude end-boss, už v tenhle moment je to opakování té samé dějové linky.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Kaspo 06.02.2019 16:10

@Bellatrix zabudla si na linku s dýkou, opäť to isté to čo v pandách. Garroshove napojenie na Y'shaarj-a, len s tým rozdielom, že Sylvanas sa pohráva s N'zothom.
- Len dúfam, že sa neukáže ju ovláda N'zoth, lebo to celé lore pekne skazí. :/
Ja som tak nejako dúfam, že sa ukáže zámery Sylvanas sú fajn, ale prostriedky, ktorými ich dosahuje veľmi nie, ale čo už, však je vojna.
- Na druhej strane po čestnom boji túžiaci Varok je príčinou vojny, však ak by zabil Malfa, nebol by žiadny problém. Plán Sylvanas by vyšiel a bol by mier, síce násilím udržiavaný, ale bol by. V tomto smere som ja nejako dúfal, že sa ukáže, že Varok bol vo svojich skutkoch motivovaný N'zothom, ale príbeh je až príliš priamy a nejaké čítanie medzi riadkami je zbytočné
- Neostáva nám nič iné ako len dúfať, že Blizzard dodrží slovo a bude skutočne tak ako povedal a zo Sylvanas nebude Garosh 2.0.

Walther 07.02.2019 08:37

@Bellatrix Ono za to všechno se s ní něco v budoucnu stát musí. A obávám se, že to pro ní nebude v žádném případě pozitivní.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet