The Storm Peaks, Wrent lvl 80, vzhled PvP setů

Už jsem Vám říkal, že tu od zítřka až do svátků nebudu a proto jsem se odhodlal napsat další článek - opět severskou lokaci, pro tentokrát mrazivé a skalnaté Storm Peaks. Je to nehostinné území, ve kterém jsou dobře viditelné pozůstatky práce Titánů a ve kterém žije prapodivná rasa Hromových Obrů.

Storm Peaks je hornaté a mrazivé území na severovýchodě Northrendu, ve kterém se nachází spousta titánských staveb - dominantní je samozřejmě Ulduar - a žijí zde příslušníci prapodivné rasy Storm Giantů (Hromoví Obři), kteří stráží pozůstatky po Titánech. Na vrcholcích hor vane neustále ohromě silný a nebezpěčný vítr. Ve Storm Peaks se také odehrál boj mezi Aegwyn a Sargerasem.



Dále bych Vás chtěl informovat, že moje postava Wrent (nejraději má, když se mu říká plným titulem, tedy Wrent the Explorer) včera konečně získala level 80. Takže si gratuluju!

A nakonec tu mám ještě oficiální informaci k PvP setům, který vydal Blizzard poté, co někteří hráči nebyli příliš spokojeni (jak se dívám na shout, tak ani vy jste spokojeni nebyli):

Vzhled setů se bude s každou další sezónou vylepšovat. Kdyby hned první PvP sety měli ramena okolo kterých by létaly asteroidy, v dalších sezónách by Vám musel sedět Thrall na hlavě, abychom to vyrovnali.

Když přihlédnéme k nynější filosofii designu, kterou zrovna podporujeme, jde o to, že v PvE jsou velmi vzácné a vyzívající příšery Azerothu, zatímco v PvP získáváte gear od výrobcůVaší frakce, která Vás připravuje na boje proti frakci druhé. Proto by PvP hráč měl raději chtít věc, která byla vytvořena pro funkčnost nějakým odborníkem a ne věc, která byla vytvořena 7000 let starým drakem :) (tím ale Blizz nechce nijak poškodit PvE itemy, jde jen o porovnání toho, že bossové většinou vypadjí magicky kvůli respektu, ale vojáci v bitvách proti druhé frakci ani tolik nemusí).

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet