The Valley of Heroes

he Valley of Heroes, neboli Údolí hrdinů, se nachází v Elwynn Forestu a vede tudy jediná cesta k hlavnímu městu lidí, Stormwindu.

Svůj název získalo po Druhé válce s Orky, když se do Stormwindu vrátili lidé z Lordaeronu. Toto údolí je spojeno se samotným městem, takže i ho chrání stormwindské hradby. Na mostě přes toto údolí jsou vystaveny sochy hrdinů z Alianční expedice, která odešla skrz Temný portál do Draenoru.

Tito hrdinové si říkali Lotharovi synové a patřili mezi ně arcimág Khadgar z Kirin Tor, velitel aliančních sil Danath Trollbane ze Stromgardu, kapitánka hraničářů Alleria Windrunner z Quel´Thalasu, jezdec na gryphonu Kurdran Wildhammer z Aeria Peak a v neposlední řadě velitel celé expedice generál Turalyon z Řádu Stříbrné Ruky.

Po zavření portálu udělali lidé z těchto soch jejich pomníky, protože si mysleli, že všichni zemřeli při roztrhání Draenoru. Ale po znovuotevření Temného portálu se zjistilo, že se pohřešují jen dva z pěti hrdinů, ostatní přežili roztržení Draenoru bez jakékoliv újmy a neustále bojují proti Plamenné legii.

Toto údolí je skvostem lidské architektury a sochařství.



Zpět na seznam zajímavostí

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Serwak
Václav Vežranovský

Serwak je autorem 75 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Mordecay 07.07.2010 17:02

Alleria Windrunner a Turalyon sú nezvestní... Khadgar je v Shattrath, Danath v Honor Hold, Hellfire Peninsula a Kurdran je vo Wildhammer Stronghold, Shadowmoon Valey.

aktzv 07.07.2010 16:55

Kteři dva se pohrřešuji?? a kde sou ti ostatni ??

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet