Tinder jakožto způsob jak nabírat nové členy do guildy

  Legion    Guilda   

Jste vůdcem nebo officerem v guildě a už jste zoufalí, protože nevíte, kde shánět nové členy? Myslím, že odpověď byste mohli nalézt v našem článku, protože se dnes podíváme na zajímavý způsob, který použila zahraniční guilda <Aphelion>.

 

V dnešní době je dostupných spoustu platforem, které jsou určené například k seznamování. Podobně je tomu u aplikace Tinder, která je nejvíce známá převážně v zahraničí, používají ji denně statisíce lidí, aby našli svůj ideální protějšek pro život. Nikoho však zatím nenapadlo tyto platformy využít pro nabírání nových členů do guild.

 

Ačkoliv se to může zdát jakkoliv podivné, doopravdy to funguje a myslím, že by stálo za to otestovat to i v prostředí České republiky, kde bysme se s trochou štěstí mohli setkat s podobnými výsledky.

 

Podle slov zakladatele guildy <Aphelion> obdrželi desítky přihlášek denně. Takže by to rozhodně za zkoušku stálo.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ItheSlave 29.11.2017 14:32

Vím že to to není k tématu ale mám dotaz můžu hrát na US realmech bez toho aby jsem si musel měnit něco na battle.net účtu?

29.11.2017 20:16

staci si jen koupit US kopii wowka a zaplatit si tam gametime a hrajes stejne jak v evrope jen prohodis region/account nad play tlacitkem v launcheru

29.11.2017 13:15

jasne budu si kupovat internet do telefonu jen abych mohl poslat prihlasku :-) cesky gildy by si zas mohli delat nabor na libimseti.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet