To nejzajímavější z bluepostů za poslední týden. (2. týden)

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Blizzard nám každý týden odhaluje čím dál více informací, které můžeme očekávat od nadcházejícího datadisku. Dnes tomu nebude jinak. Připravil jsem si pro vás jako každý týden ty nejdůležitější blueposty. Máme zde od každého trochu, nicméně v tomto měsíci bychom se měli dozvědět od developerů informace především o novém modelu PvP.
Celaston zdroj

PvP

Rád bych si equipnul svého horďáckého alta. Když ale vidím čekací dobu na BG 17 minut, tak mě přechází chuť. Uděláte s tím něco? Máme pár nápadů, jak tuto situaci vyřešit. A co kdybyste dali zadarmo transfer od Hordy k Allianci? Třeba by se to dalo vyřešit takto. V podstatě s vámi souhlasíme. Je to jedna z možností, která přichází v úvahu. Nechcete hráčům dávat za připojení do BG odměnou satchels of armor nebo třeba goldy? Je to jeden z našich plánů do WoD.

Profese

Systém sběračských profesí se velice osvědčil. Chcete to tak udělat i pro další profese? Něco podobného bychom chtěli vyzkoušet. Naším cílem je trochu urychlit skillování profesí.

Peti

Levely petů zůstanou max. na levelu 25 ve WoD? Chceme vidět další Epic pety! Cap zůstane na levelu 25. Nechceme, abyste museli zase levelovat všechny vaše pety. Samozřejmostí ale budou noví peti a trainer challange.

Charaktery/itemy

Budete zřizovat schránku na hračky? Nějaké místo, kam si je budeme moct dát a nebudou nám zabírat místo v batohu. Přemýšlíme, jak to udělat. Nicméně tato možnost nebude zahrnovat všechny věci.

PvE

Jste spokojeni, jak vypadají raidy v MoP? Celkově ano, získali jsme další cenné poznatky a plánujeme je využít do WoD. Co pokládáte za největší úspěch, kterého jste dosáhli v MoP? S jistotou můžeme říci, že to jsou Flexible raidy.



Naposledy upravil/a Astra 04.04.2014 v 12:28:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 04.04.2014 18:42

helmic
já bych se na to vykašlal stejně je z toho prava tak 1/4 viz.
Škoda, že je to oficiální patch notes, viď?

04.04.2014 15:46

helmic: to akorat znamena ze lock and load bude spoustet jen black arrow a ta passivka primo zmizi protoze to bude prave soucasti black arrowu

helmic 04.04.2014 10:19

já bych se na to vykašlal stejně je z toho prava tak 1/4 viz. Black Arrow now naturally has a chance to cause the Lock and Load effect.Lock and Load has been removed

04.04.2014 06:02

myslim ze po dnesnim prirustku na mmo-champion mate tak tejden co prekladat:-DD

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet