Tomb of Sargeras - Mythic - Trápení dvou nejlepších guild

  Tomb of Sargeras    Progress    Exorsus   

Dvě ze světových guild jsou momentálně na posledním bossovi instance a vypadá to, že Blizzard špatně otestoval a připravil Kil’jaedena na Mythic obtížnosti.

 

Method dokázal tento týden zdolat osm bossů a guilda se opět postavila před Kil’jaedena. Stejně tak je na tom Exorsus, který včera dokázal zdolat Fallen Avatara. Jediným zdrojem informací, jak sledovat to, jak se guildám daří na progressu, je Twitter. Většina guild informace sdílí právě tam. Stejně tak je tomu u posledního bosse instance.

 

Sco, guild leader momentálně vedoucí guildy Method, se na Twitteru svěřil, že Blizzard velice pomalu reaguje na úpravy a opravy chyb, které bosse provází. Souboj je tak dle všeho velice demotivující a vypadá neotestovaně.

Guildě Exorsus zase připadá, že se stala skupinou interních Quality Assurance, což je oproti Nighthold překvapující.

Dá se tedy očekávat, že na zabití posledního bosse si budeme muset ještě chvilku počkat. No, alespoň to bude napínavé.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

09.07.2017 01:39

kritik: na ptr se testuje vsechno az na posledniho bosa na mythic

Akari: naopak bych rekl ze sou dost diky titanforged overgearnuti, jinak s nerfama bych pocital protoze se to dela s kazdym raidem po tom co prestane byt exkluzivni popripade +-mesic pred novym tierem

Akari 09.07.2017 02:34

Tak pořád tu máš titanforged z mythic ToS. To, že některé bosse nedávají top guildy na gear se stalo několikrát. Například Garrosh 10hc, tam Paragon šel na 1 healera, aby to dával na damage. Tenkrát to dali s 565.65ilv zatímco druhá 10man guilda to dala až s ilv 570.08, skoro 5ilv rozdíl.

kritik 09.07.2017 00:17

Tak to bylo vzdycky ze guildy se co se dostali na final bosse jako prvni delali betatestery na live realmech, 99,9 % hracu co se tam dostane pozdeji, uz uvidi fixliho bosse, hotovy addony, hotovy taktiky a jenom trenujou provedeni, jak puvodne ten boss vypadal a co vsechno tam slo zazit, skoro nikdo netusi, Kungen by o tom mohl napsat knihu, Sco uz vlastne taky.

Ale uz ted se testuje komplet LFR, normal, HC a nekolik Mythic bossu na PTR, guildy progressujou a vytvari taktiky na PTR a kdyz jde raid na live realmy je hodne malo neznamych co by nekdo nevedel o tom raidu, jednou z mala vyjimek je mythic final boss, nikdy nevi jestli nema dalsi extra fazy, ale aby bylo i toto testavano guildami na PTR, tak to by se to pak na live realmech nemuselo ani hrat, to si o tom myslim ja, jina vec je ze si to blizzard neumi poradne otestovat sam, ale tak to bylo vzdy.

Akari 08.07.2017 23:50

Dneska, když už hráči mají odehráno ve wow spoustu času, existují addony jako WeakAuras, Exorsus raid tools...atd, které za vás udělají pomalu vše, tak je hrozně složité udělat náročnější bosse z hlediska mechanik a proto snad jedinou možností jsou větší čísla a hráči budou muset farmit více mythic gearu.
Takže otázka je spíš taková, jestli je boss opravdu "nedatelný" i s lepším gearem a nebo prostě jen hráči jsou podgearovaní a musí si počkat na další reset a další gear.
Já jen doufám, že nebudou degradovat celou instanci neskutečnými nerfy jako například Dragon Soul, Hellfire Citadel, Siege of the Orgrimar...

Hromovapest 08.07.2017 23:20

Když je to lehké......brečí. Je to těžké....brečí. Tak to nedaj na Mythick. Ale daj. Nakonec přijdou takzvané nerfy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet