Trial of Style - Třetí sezóna (31. srpna - 4. září)

  trial of style    transmog    holiday   

Baví vás sestavovat transmogy a rádi je pak stavíte na odiv? Pak byste si neměli nechat ujít jeden z herních eventů, který je určený pro všechny milovníky transmogů. Je jím Trial of Style, jehož třetí sezóna se koná od 31. srpna do 4. září.

Blizzard zdroj

 

Dámy a pánové z Hordy i Aliance, synchronizujte své šatníky a připravte se na bitvu. Přichází Trial of Style a nastává čas, abyste si otestovali, nakolik jste zběhlí v transmogrifikaci.

 

Jste zváni!

Kdy: 31. srpna – 4. září

Kde: Přihlaste se do scenaria pro 6 hráčů u vašeho nejbližšího transmog NPC.

O co jde: Účastníci budou mít dvě minuty na to, aby z itemů ve své kolekci vytvořili transmog sety podle témat, které vám scenario předloží. Na pódium budou pozváni vždy dva hráči, aby zaujali příslušnou pózu a předvedli své výtvory. Zbylí čtyři hráči budou hlasovat, komu se podařilo vystihnout téma nejlépe.

 

Sesbírejte všechny vzhledy

Sesbírejte všech 8 Ensembles. Dobrodružství se musí podnikat stylově!

 

Rovněž můžete využít své Trial of Style tokeny na rekvizity, kterými si můžete doplnit svůj vybraný Trial of Style set. Tyto rekvizity jsou consumable a objeví se pouze, když budete na pódiu. Vydrží vám však po celou dobu soutěže.

 

Mimořádná vendorka Nellie Voguesong prodává v rámci Trial of Style košile a tabardy. Pro případ, že byste si náhodou zapomněli něco z toho přinést s sebou.

 

Nový item!

Potřebujete na pódiu menší podporu? Žádné strachy – to zařídíme. Budete si moci zakoupit novou odměnu, Letter From an Admirer (dopis od obdivovatele). Tento item budete moci použít ke zrekrutování nadšence do módy, který vás bude v průběhu soutěže povzbuzovat.

Nekoukat! Před začátkem soutěže se musíte řádně vymódit.

Zaujměte pózu a projděte se po mole.

 

Jakmile se třpytky usadí a rozdají se hlasy, hráči, kteří obsadili první místo, druhé místo a třetí místo, budou odměněni. Ale nebojte – i když nevyhrajete, pořád je tu Trial of Style Consolation Prize (cena útěchy). Tyto ceny obsahují Trial of Style tokeny, které můžete vyměnit za speciální transmog gear v Dalaranu.

 

Občané Azerothu, kteří rozumí módě, také mohou po dobu Trial of Style využít služeb transmogrifikace a barber shopu zcela zdarma. I když se nebudete účastnit, můžete si v době trvání eventu nechat udělat nový účes nebo si pořídit nový transmog bez nutnosti za službu platit.

 

Jste připraveni všem vyrazit dech?

 

Výše zmíněný Letter from an Admirer můžete zakoupit za 100 Trial of Style tokenů.

 

Plánujete se Trial of Style účastnit, nebo je to jeden z eventů, které vás spíše míjejí?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pytler 02.09.2018 13:09

Párkrát jsem to absolvoval a snad pokaždý byly na prvních třech místech transmogy který se mi fakt nelíbily, nechápal jsem to, ale 100 lidí 100 chutí no.

Ysu 01.09.2018 17:28

Uno, Dos, Tres.... SEXYYYY!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet