Týdenní přehled - co nás čeká?

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news2

Legion Dungeon Event

Již od zítra budeme mít možnost získat z Legion dungeonů nějaký ten item navíc. A pokud jste vášniví sběratelé gearu, naostřete své zbraně, zopakujte si všechna zaklínadla a kouzla. Nebo zkrátka jen oprašte Dungeon Finder či Premade Groups. Také si v Dalaranu nezapomeňte vyzvednout quest , za který obdržíte , poté co úspěšně projdete 4 Mythic Legion dungeony. Můžete také využít situace a splnit přitom Attunement questy ( a ), abyste měli přístup do Return to Karazhan, čímž vlastně zabijete dvě mouchy jednou ranou.

Legion PvP sezóna 2

Mimojiné bude zahájena nová PvP sezóna, se kterou se pojí následující věci:
  • Veškerý rating bude vymazán a bohužel budete muset začít od začátku.
  • Prestige cap se zvedne ze 4 na 8. Odměny z Legion launche budou stále dostupné, a dokonce přibudou i nové!
  • Gear ze Season 2 bude mít stejný vzhled jako ze Season 1.
  • Odměny za Season 1 budou přiděleny přibližně o dva týdny později. Jako jeden z příkladů může být .
  • Odměnám za týdenní rated questy se zvýší item level.

Withered J'im

Jakožto World Boss pro následující týden na vás bude na jihu Azsuny čekat Withered J'im. Tento osamělý závislák na magii si pro vás připravil drop v podobě , a . Pokud vám také chybí do achievementu , nyní máte možnost tuto prázdnou mezírku v progressu tohoto achievementu zaplnit.

Suramar kampaň pokračuje

Tento týden se vydáme zachránit Ly'leth ze zajetí. Nicméně začneme zjišťovat, že Nightborne nejsou opravdu tak křehcí, jak se zdají. Na konci série na nás čeká odměna v podobě . Část As Strong As Our Will v achievementu tudíž bude splněna.

Archaeology série

V rámci plnění questových sérií do Archaeology nastává přelomový týden, protože započne poslední série , která vás odmění account bound relikvií (například , ovšem ilvl se scaluje podle postavy, na které se zrovna nachází), tudíž ji lze přeposlat jakékoli postavě na vašem účtu. Avšak to, co je opravdu speciální, není tato relikvie, nýbrž poslední díl skládačky do . Takže pokud jste od začátku Legion poctivě plnili každou sérii, můžete se splněním tohoto achievementu těšit na nový vzhled vašeho artefaktu (resp. poslední barevné provedení - tzv. čtvrtý "tint" v druhém řádku výběru vzhledu) a progress v !

Naposledy upravil/a Bellatrix 14.12.2016 v 13:55:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet