Ukončení činnosti Artefaktů - cutscéna

  artifact    wound in the world    silithus   

 

Již nějakou dobu víme, že naše Artefakty nás do nového datadisku provázet nebudou. V minulém článku jsme zároveň zmiňovali, že s ukončením činnosti Artefaktů se bude pojit cutscéna, která se bude jmenovat Artifact Weapon Retirement. A tato cutscéna nyní spatřila světlo světa.

 

Vezměte však na vědomí, že toto není finální podoba cutscény – chybí zde namluvený Magniho monolog. Do doby, než se patch 7.3.5 objeví i na live serverech, ještě může dojít i k dalším změnám.

A samozřejmě – spoilery!

 

 

Magniho monolog:

Nákaza Sargerasova meče proniká do krve Azerothu jako jed.

Jediné schránky, které dovedou pojmout takovou moc... jsou zbraně, jimiž vládnete.

Pozvedněte je jako jeden... vytáhněte nákazu z čepele Temného Titána!

Společně, šampióni! Za Azeroth!

 

 

FAQ k Artefaktům a patchi 7.3.5:

 

Kdy vyjde patch 7.3.5 na live serverech?

Přesné datum zatím nebylo oficiálně oznámeno. Optimisté odhadují přelom ledna a února, realisté někdy v průběhu února. Jakmile se datum vydání odtajní, budeme vás informovat.

 

Co Artefakty v dalším datadisku?

Vrátíme se zpět k používání "konvenčních" zbraní.

 

A to o Artefakty přijdeme už v 7.3.5?

Pravděpodobně ne – dá se očekávat, že po cutscéně bude následovat nějaké příběhové vysvětlení toho, co se s Artefakty stalo a co se s nimi bude dít nadále. A že toto příběhové vysvětlení "ošetří" fakt, že v BfA Artefakty odložíme a seženeme si jiné zbraně.

 

A co vzhledy Artefaktů na transmog?

Získané vzhledy vám zůstanou. A většinu artefaktových vzhledů budete moci získat i po skončení Legion. Neplatí to však úplně pro všechny. Více informací najdete v tomto článku.

 

Jakékoli další dotazy rádi zodpovíme v komentářích.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zio 07.01.2018 07:08

Je škoda že zase sme makali dlhé hodiny na niečom čo nám zoberú. Mne by vôbec nevadilo kedy artefakty nezrušili ešte ani na BfA. Artefakt je celkom zaujímavý prvok na ktorom mohli mať možnosť vymyslieť zaujímavé veci. Ide to trochu rýchlo a na mňa už začína byť aj toho obsahu priveľa v krátkej dobe. Radšej by som bral menej a prepracovanejšie, než stále kopec nových a nových vecí kde v polovica noviniek sú rychlokvasy.

Sarder 06.01.2018 18:56

Mohli spraviť nejaký mini raid / scenarko kde by sme potrebovali nositeľov všetkých artefaktov, čo je 35 ľudí ak dobre rátam

Bellatrix 06.01.2018 19:02

Myšlenka je to hezká, ale to by v životě nikdo nebyl schopen dokončit.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Sarder 06.01.2018 19:58

@Bellatrix Prečo?

Bellatrix 06.01.2018 20:33

@Sarder Víš, jak dlouho by ses načekal, než by se ti sešly všechny jednotlivé artefakty pohromadě? A už takhle ti lidi leavují partu, když jim přijde, že se shání tank/healer moc dlouho. A teď si představ, že by nešlo o tanka nebo healera, ale dokonce o specifickou specializaci.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Sarder 07.01.2018 20:46

@Bellatrix Tak ja som z tým nikdy nemal problém (hrám primárne DPS) ale asi máš pravdu

ebolus 07.01.2018 22:00

Raid/dungeon mě taky napadl jako první, když se hovořilo o odevzdání artefaktů. Je to škoda, myslím, že by si to nějakým takovým způsobem zasloužilo ukončit...
Sice si taky neumím představit všechny specky v raidu, některých je jak šafránu a asi by s tím měli problém i hc guildy , ale normální raid/dungeon, něco ve smyslu; porazíme nějakého uber bosse, který ale vyčerpá sílu z artefaktů a ty se změní v obyčejné zbraně; by špatný nebyl.

Fuarran 08.01.2018 12:11

@ebolus No sice by to bylo hezké, ale na druhou stranu by nastal problém, že ten, kdo by raid/dungeon absolvoval, by o sílu zbraně přišel a ostatní ne. Fakt bych nerada potkávala hráče druhé frakce s mocí artefaktu, aniž by moje postavy disponovaly tímtéž:-). Pro zachování rovnováhy je potřeba, aby o sílu zbraní přišli všichni naráz, proto takový raid není možný... Třeba zrovna já bych v Legionu zůstala (aspoň s jednou postavou) klidně na věky věků

06.01.2018 17:32

radsi necham zdechnout celej azerotha odstehuju se do draenoru nez abych jim dal artefakt dagger na ktery sem rok a ctvrt makal

Arwwarr 07.01.2018 03:14

Souhlasím

cerberos 07.01.2018 08:30

souhlas to radši se půjdu zabásnout do Pantheonu se Sargerasem hlavně že zbran mi zůstane i když ji nebudu tam moc použít

Miťosk 06.01.2018 17:06

hmm celkom nic moc

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet