Uldir, Halls of Control

  uldir    raid    g'huun   

Uldir je první představený raid pro Battle for Azeroth. Bude se nacházet v lokaci Nazmir. Jde o titánské zařízení, věznící nebezpečnou a velmi mocnou entitu.

 

Související články:

 

Příběh raidu

Pokud máte pocit, že je vám název raidu povědomý, pak jste na správné stopě. Po Ulduaru, Uldumu a Uldamanu tu máme další komplex zřízený na Azerothu Titány. Uldir měl sloužit Titánům ke zkoumání Starých bohů. Místo nalezení vhodného řešení, jak se zlovolných božstev zbavit, však jejich experimentování vedlo ke stvoření bytosti jménem G'huun.

Titáni zjevně netušili, jak si s krvavým bohem G'huunem poradit, a tak ho uzamkli v srdci Uldiru a zapečetili třemi pečetěmi. Jak plynuly věky, pečetě se pozvolna začaly narušovat a G'huunovo zlo zaplavilo zemi. Nyní hrozí, že pohltí celý Zandalar. A jako by to nestačilo, začal si G'huun ještě přivlastňovat duše mrtvých, které by měly patřit Bwonsamdimu, loa mrtvých. Abychom měli šanci G'huuna porazit, budeme k tomu potřebovat nejen sílu našich zbraní, ale také pomoc loa, mocných trollských duchů, v čele se samotným Bwonsamdim.

 

Jelikož Uldir sloužil jako karanténa, pojistili se Titáni proti katastrofě nám dobře známým řešením. A tak se nedivte, že se v Uldiru mimo jiné nachází jeden z "vypínačů" veškerého života na planetě. No to bude zase legrace...

 

Bossové

V minulosti bylo řečeno, že raid bude mít osm bossů. Zatím jich bylo zveřejněných šest, takže dva nejspíš ještě chybí.

Zároveň je pravděpodobné, že některé modely jsou zatím jen placeholdery.

Zde najdete dosud známé části raid journalu a ability jednotlivých bossů.

 

1) Titan Keeper Hezrel

 

Související questy:

2) Red Queen

 

Titánská služebnice, která vás nevpustí do Uldiru, dokud nebudete očištěni od nákazy. V rámci tohoto encounteru budete muset projít jakousi dekontaminační procedurou.

3) Fetid Devourer

4) Titan Discs

 

V rámci tohoto encounteru na vás budou útočit tři různí služebníci Starých bohů.

5) Blood of G'huun

 

Oživený vzorek G'huunovy krve. Podle toho, co vyzkoumali Titáni, je jeho krev infekce, která by teoreticky mohla vyhubit veškerý život na Azerothu. Hlavní kmen této infekce nazvali spell #265129 a bude vám v rámci encounteru provádět různé nepěkné věci.

6) G'huun

 

Příklady abilit:

Součástí encounteru zároveň bude práce s titánskými zařízeními:

 

Jaký na vás zatím raid dělá dojem?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Miťosk 26.02.2018 16:12

"Flesh is his gift. He is your true creator" ma napadlo ze by to mohlo odkazovat aj na G'huuna predsa len v tich Q v nazmire to je niekolko krat povedane ze G'huun je old god..a je riadne mäsity aj ked vsetko nasvedcuje tomu ze je to asi skor na Yogg-Sarona ..to je len taka spekulacia

Praotectrekkie 26.02.2018 15:14

Ta infekce z G'huunovy krve mi dost připomíná virus "Epidém" z Červeného trpaslíka, jen by předchozího hostitele snad nemusel úplně zabít. :P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet