Ulduar Progress, Arena Season 6, Patch 3.1.1, Redaktoři

Nemusíte se bát, že bych přestal na webu makat, měl jsem rozbitý počítač a k tomu jiné záležitosti, takže jsem se k tomu nedostal. Myslím ale, že Vám to anarchY vynahradil. Mám tu pro Vás dnes několik krátkých informací, co se opět objevily okolo hry a pak také zprávu pro zájemce o redaktorské posty a něco o tom, co právě chystáme.

Anarchy vás sice průběžně informuje o tom, která guilda kdy udělala daný achievement, ale možná že ani nevíte, kdo dal vlastně všechny ty bosse jako úplně první na světě. Proto tady máte tabulku: (Upozorňuji, že patch 3.1 v evropě vyšel až v době, kdy byli všichni bossové až na poslední dva mrtví, proto tolik dávají US guildy :) )

Flame LeviathanOut of LineDrak'Tharon (US)
Ignis the Furnance MasterFuseNer'Zhul (US)
RazorscaleTyrannyLothar (US)
XT-002 DeconstructorPremonitionSen'Jin (US)
The Iron CouncilCrimsonGreymane (US)
KologarnPremonitionSen'Jin (US)
AuriayaCrimsonGreymane (US)
HodirPremonitionSen'Jin (US)
FreyaPremonitionSen'Jin (US)
ThorimPremonitionSen'Jin (US)
MimironPremonitionSen'Jin (US)
General VezaxExodusYsondre (US)
Algalon the Observer------
Yogg-SaronEnsidiaMagtheridon (EU)

Algalon the Observer zatím asi jen tak nelehne, protže se teprve nedávno zjistilo, že máte pouze jednu hodinu na jeho zabití každý týden! Zaútočíte na něj, a pokud se Vám do jedné hodiny od toho momentu nepovede zabít, boss zmizí.

Dnes začíná Arena Season číslo 6! Kromě nového gearu přináší také velké změny v aréna systému. Všechny týmy budou nyní totiž začínat na rating 0 místo 1500. Samozřejmě se také změní bodování zápasů, ale tyto změny umožní hráčům, aby se postupně vylepšovali a ty nejlepší věci získali až na konci dané sezóny. Předměty, které potřebují určité personal rating začínají na rating 1250. Byl také změněn systém na přiřazování soupeřů, nyní byste si měli být co nejvíce podobni. Na personal ratingy ostatních předmětů se podívejte na fórum.

Dnes by také měl vyjít patch 3.1.1, o kterém Vás ale snad ani nemusíme příliš informovat, protože pouze opravuje některé bugy, které ve hře nasekal patch 3.1. Jediné, co by Vás snad mohlo zajímat je, že se Vám opět zdarma resetnuly talenty, protože hodně hráčů mělo problémy s nastavováním dual spec.

Teď slibovaná zpráva pro zájemce o redaktorský post: Po Vás všech jsem chtěl, abyste mi poslali nějaký článek na mail, nejlépe o něčem, co na webu ještě není. Prostě jakoukoli práci (nemusel to ani být text), abych Vás mohl ohodnotit. Stále na to máte čas, ale počítejte s tím, že už brzo začnu hodnotit a vybírat. Některé články možná uveřejním, ale pokud tak udělám, neznamená to, že Vás hned beru :).

Stále se máte na ceo těšit, protože na web chystám hned několik novinek. S Lightem pro Vás určitě brzy přeložíme velikonoční achievementy a ani Children's Week neopomenem. Také se můžete těšit na články od potencionálních nových redaktorů. A zajímá Vás proč vlastně tolik nabírám? Jde o to, že potřebuju čas na velké projekty, které chystám pro web a nemůžu k tomu ještě stále psát články. Také máme nějaké problémy se zobrazením stránky v IE, s knihou návštěv atp. Všechno to musím dát do pořádku já, a proto jsem rád, když bude někdo články psát za mě. K tomu velkému projektu Vám řeknu jen jedno: Jde o opravdu obří věc, která se tu může objevit až za půl roku, ale bude to stát za to :).

Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:54:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet