Uldum - Doplnění

Jakému účelu sloužíš?

Mým cílem je regulovat přístup do komplexu Uldum pro Tvůrce. Umožní vstup do areálu pouze tehdy, když jsou desky správně nastaveny.
Tvůj soubor disků neobsahuje Disk Uldumu, který je hlavní podmínkou pro vstup. Vstup do Uldumu ti umožním pouze pokud budeš mít Disky Uldumu.

Co to jsou Disky Uldumu?

Disky Uldumu byly vytvořeny Tvůrci, které umožňují přístup do areálu Uldum. Tyto disky tvoří a uchovávají specifické údaje týkající se činnosti Tvůrců na tomto místě.
Fyzicky jsou téměř identické s disky,které nyní držíš. Značky na jeho povrchu mají v sobě přímé informace o Uldumu narozdíl od Uldamanu.

Kde jsou Desky Uldumu?

Několik Desek Uldumu bylo vytvořeno přímo pro Tvůrce a pro jejich činnost. Tvůrci mají pod kontrolou všechny řečené disky pro všechny komplexy v Azerothu. Azeroth byl již připraven na navštívení a tehdy budou disky zřejmě vpuštěny do oběhu.

Cože? Jsme "připraveni pro navštívení"? Co to znamená?!

Tvůrci používají návštěvu ve smyslu nové stabilizace světa, kdy nasazené síly, vnější i vnitřní, rozrušují dynamiku hmoty s ní spojené. Podobná taktika však nelze brát na lehkou váhu, když je provedena Tvůrci.
Pro další informace o tomto světě a jeho pravidelných návštěvách, naleznete vhodné úložiště dat, která zahrnují Tvůrce a jejich plánované úvahy.

Takže ... co je uvnitř Uldumu?

Uldum je výzkumné zařízení pro Tvůrce v jejich pokračujícím úsilí o zlepšení biosféry Azerothu. Konkrétní informace o této práci mají jenom osoby, které vlastní Disky Uldumu.
Uložiště dat uvnitř komplexu Uldum byly naprogramovány na řešení konkrétních experimentů: Podívejte se do nich pro podrobné informace.

Vrátím se až budu mít Disky Uldumu...

Naposledy upravil/a Snake Plisken 19.04.2010 v 11:41:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Biff 09.01.2010 10:41

titáni azeroth nezaložily to nikdo neví kde se azeroth a ostatní planety vzaly možná to byly OG nebo chuck norris nikdo neví

Biff 09.01.2010 10:33

zrejme mas pravdu ale stejne se mi jevis jako blb

Biff 09.01.2010 10:33

mikes si vocasek D

Mikes 10.10.2009 12:34

titani zalozily tento svet a kazdy predal svou moc jednomu z draků...a od toho se odviji dalsi dejiny-je videt ze pulka lidi ani nevi co pomalu hraje...

Steiny88 09.10.2009 16:26

Válku prastarých mam celou trilogii, a ano studna byla před titány, ale oni ji nalnili celou magii, kterou z ni později sáli Night elfové potom co ji objevili. A pomocí magie ze studny stavěly města. Ale hlavní věc,kterou titáni studnu vytunili je Smaragdový sen a ta má tu moc, že skrz ní můžes prochaázet skrz twisting nether do dalších světů apod, ale to studně přidali až titáni to o čem mluví Nozdormu

Jerryky 09.10.2009 14:05

všichni jste lamy co řeší kraviny

Jerryky 09.10.2009 13:51

no mám v tom chaos asi nejsem sám co ? :-D

killer.exe 08.10.2009 22:03

btw titáni nestvořili ani night elfy ale troly z kterých se elfové vyvinuly

vorlik 08.10.2009 20:40

Dobre takze uldum je teda nejaka laborator titanu takze jestli chapu je to neco jako ulduar ??? a dostal se tam uz nekdo :-) ?

Wrent 08.10.2009 17:20

Mortalcz,s tou domněkou že Titáni vytvořili Studnu Věčnosti bacha. V trilogii válka prastarých se objevuje domněka ze strany Nozdormu že Studnaje rozprostřená napříč mnoha dalšímy světy a jako taková má neomezený zdroj energie. přikláním se k názoru že Studna existovala současně s nebo před Titány.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet