Umělecká spolupráce s Kin Jung Gi

  Battle for Azeroth    Art   

Blizzard mnohdy spolupracuje s různými umělci ať už se jedná o výrobu soch nebo věcí, které Blizzard sám vyrobit neumí (vzpomeňme si na motorky vyrobené Orange Country Hoppers, které se pak objevily i ve hře). Nedávno se Blizzard rozhodl oslovit umělce jménem Kim Jung Gi, aby zachytil dobývání Lordaeronu, které odstartuje celý datadisk Battle for Azeroth.

Níže se můžete podívat na video celého procesu, kde zjistíte, že celý obraz byl vytvořen kompletně bez předlohy a jakéhokoliv náčrtu tužkou. Kim byl díky této schopnosti, kreslit jen za pomoci vlastních obrazů ve své mysli, schopen přitáhnout pozornost miliony lidí. A proto si jej Blizzard vybral.

 

 

 

 

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 24.06.2023 20:55

<a href=http://acialis.buzz>cialis online ordering</a> The injections are pretty expensive then we are going with timed i c

MasachzCz 21.03.2018 14:05

Tak to je psycho Halda

Jikonekt 21.03.2018 13:58

Jako respekt, ale zrovna Sylvanas a Anduin tam nějak divně "hopsají/létají" jak medvídci gumídci :_) Pak netuším, co za bahenního muže je na obrázku úplně napravo pod letcem na gryfovi :_)
Ostatní postavy jsou super, jak trpoši, tak orkové a taureni.
Ale úplně nejlepší a nejzlejší je ten undead v levém dolním rohu *palec nahoru* :_)

Meyby 21.03.2018 15:28

Ten bahenní muž bude podle mě water elemental od mága

Randy 21.03.2018 18:10

mňa najprv napadlo, že to bude hnus, ale keď som uvidel ten bracelet na ruke tak asi to bude elementál aj keď na ksichte vyzerá viac jak hnus

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet