Update animací Restoration shamanů

  Legion    7.3    Animace   

Dneska si ukážeme další ze série updatů nových animací. Tentokrát se bude jednat o Restoration shamany. Ukážeme si animace spolu s orkem v hlavní roli.

 

Jednou ze zajímavostí spojených s orky je, že nyní při castění spellů stojí vzpřímeně. To u hráčů vyvolalo velmi kladné ohlasy, a není tedy divu, že by si spousta z nich přála, aby orkové stáli vzpřímeně pořád.

 

 

Co na nové animace říkáte? Líbí se vám? Chtěli byste, aby orkové stáli vzpřímeně pořád? To nám dejte vědět do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 25.08.2017 14:08

hezké to je ale spíš bych postaru castil ty jouzla ono to bylo tajemnější když castili tyto kouzla postaru a ted klidně by mohli mít rovná záda a castit s jednou brukou druhou můžou strčit do nosu a vyčistit si nosy od holubů nebo lízat velké lízátko.....

žokej 25.08.2017 07:55

Tak to je fakt dobré, akorát nevím no ti orkové vypadají dobře narovnaní ale tak nějak mi k ním více sedí ta shrbenost. No jsem na vážkách.

Zug 25.08.2017 12:14

Mě ta shrbenost dohání k šílenství. Jako já chápu že ty masivní shouldery musí být zabijáci na záda, ale na všech artech stojí každý ork normálně vzpřímeně. Zkus dát na orka luk a použít "ready to attack" animaci. To je tak badass.

žokej 25.08.2017 12:52

@Zug Hned po práci to zkusím, na to jsem se nikdy nezaměřil

Pytler 24.08.2017 19:32

Tak tohle se hodně povedlo, přemejšlim že resťáka oprášim.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet