V Číně se už hraje Cataclysm

/pic/news/wowchina
Snad nikdo nedoufal v to, že si čínští hráči legálně zahrají Cataclysm tak brzy, když se teprve celkem nedávno dočkali toho, aby si mohli zahrát datadisk Wrath of the Lich King, ale je to tady! Tato významná událost pro čínské pařany se udála v půlce tohoto měsíce a ti si tedy již nějakou tu dobu Cataclysm vychutnávají, ovšem s trochu nižším patchem, než je ve zbytku světa - 4.1. William Ding, generální ředitel společnosti NetEase, k této události poznamenal pár slov.
Od té doby, co jsme poprvé začali v Číně, je World of Warcraft jedna z nejoblíbenějších online her mezi hráči. Díky všem novým funkcím a obsahu, který zavádí Cataclysm, se herní zážitek zvedá zcela na novou úroveň. Jsme plně připraveni na všech frontách poskytovat skvělé služby a podporu novým a vracejícím se hráčům z celé Číny a těšíme se na setkání v novém Azerothu.
Jako takovou třešničku bych jen dodal, že Frank Pearce, víceprezident pro vývoj produktů a Tom Chilton, vedoucí designér hry, navštívili Čínu a jednali o otevření obchodu (BlizzStore), podobně jako to známe z USA či Evropy.

Naposledy upravil/a Astra 01.08.2011 v 06:54:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bloodhero22 31.07.2011 22:06

Hoceritis
Číňania nemusia spať, jesť ani odpočívať, takže predpokladám, že sa tam vytvorí kopec top guild a budu progressovat nových bossov skôr než napríklad paragon
radim nepodcenuj severske titany ty hned tak nekdo neprekona

Hoceritis 31.07.2011 21:29

Číňania nemusia spať, jesť ani odpočívať, takže predpokladám, že sa tam vytvorí kopec top guild a budu progressovat nových bossov skôr než napríklad paragon

MasterMajkl 31.07.2011 20:19

Wintrell
Chudáci číňani.. Mají to těžký..
Proč chudáci ?Češi budou brzy věčí chudáci kam se oko podívá. :-)

Wintrell 31.07.2011 19:52

Chudáci číňani.. Mají to těžký..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet