Versailles 2013 - První konference

http://media.wowfan.cz/april/2013/WoWfan/Versailles_2013_1
Tento víkend se uskutečnila další konference fan stránek. Opět se konala ve Versailles a téma bylo jasné. Budoucnost programu pro fan stránky, avšak i budoucnost World of Warcraft a představení Hearthstone, který bude v beta testování již toto léto. Dá se říct, že program fan stránek byl úspěšný a my opět splnili vše, co jsme měli. Měsíční příděl novinek a článků máme v plusových hodnotách a proto se můžeme v budoucnu těšit na nějaké výhody pro čtenáře. Většinou se jedná o soutěže, které obsahují hry, blbůstky a přístupy do beta testování her. Je ovšem nutno říct, že již brzy nebudeme mezi českými a slovenskými weby jediní, kteří se budou pyšnit statusem oficiální fan stránky. Alespoň co se týče World of Warcraft. Byla nám představena nová stránka, kterou jsme odsouhlasili. Více informací již brzy. Dalším tématem byl World of Warcraft. Mluvilo se o minulosti, současných podmínkách, ve kterých se hra nachází, ale hlavně o budoucnosti. Myslím, že minulost a budoucnost každý z vás zná. Kolegům ze zahraniční fan stránky se ovšem povedl výborný kousek. Při prezentaci budoucnosti hry se jim povedlo zachytit snímek monitoru, který obsahuje budoucnost patchů. Jedná se o pět jednoduchých bodů, na které se můžeme v budoucnu těšit. A myslím si, že je opravdu na co se těšit! Tímto děkuji kolegům z WoWjuju.com, kterým se tato věc opravdu povedla.
Leak omg april :)
No a pak tady máme Hearthstone. Moc informací zatím stále nemáme, ale dobrou zprávou je, že Blizzard silně uvažuje o této hře jako multi-platformové. Bylo nám oznámeno, že majitelé mobilních telefonů se systémem iOS, Android, BlackBerryOS a Windows se mohou těšit na Hearthstone v té nejlepší podobě. To vše a mnohem více v beta testování, které pro vás přineseme začátkem tohoto léta. Budeme mít opět mnoho klíčů! // Edit 2.4. - Mysleli jste, že se jedná o pravdivou informaci? Bohužel... děkujeme za příjemně prožitého apríla a mnoho zdaru v dalších cestách ve World of Warcraft.


Naposledy upravil/a Ellendway 02.04.2013 v 19:33:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 26.05.2013 13:29

Sirena
Tato konference se koná ve městě, či přímo v paláci?
V sídle Blizzardu. Zatím byly pouze dvě minulý rok - http://wowfan.tiscali.cz/clanky/community-summit-2012/1/

Sirena 26.05.2013 13:20

Tato konference se koná ve městě, či přímo v paláci?

Syesha 02.04.2013 15:57

dragonblight a pak je jeste v Icecrown

cerberos 02.04.2013 03:18

a v jaké lokaci je ten quest stím MalGanisem převtělený do toho admirála?

Cecil 01.04.2013 21:18

cerberos
no to teda nevím,musím říct žes mě překvapil,kdes to vzal? Zajímá mě to.Nespletl ses nahodou s Balnazzarem???
http://www.wowpedia.org/Mal%27GanisRecent discoveries have shown that this is not the case. Mal'Ganis is still alive — under the guise of Barean Westwind — and has taken over control of the Scarlet Onslaught, much like Balnazzar had done with the original Scarlet Crusade.Barean Westwindnly a few know that he is truly dead, and that his corpse is being used as a disguise for the dreadlord Mal'Ganis.

Anstriber 01.04.2013 20:19

cerberos
no to teda nevím,musím říct žes mě překvapil,kdes to vzal? Zajímá mě to.Nespletl ses nahodou s Balnazzarem???
ne je to malganis kdybys dělal questy tak ho potkaš:p a nakonec zdrhne

cerberos 01.04.2013 19:24

Andros
Tak asi nesleduješ lore, protože bys věděl, že posedl Bareana westwinda, admirála Scarlet onslaught. Arthas si jen myslel, že ho zabil. Nathrezimové jsou nevypočítaní.
no to teda nevím,musím říct žes mě překvapil,kdes to vzal? Zajímá mě to.Nespletl ses nahodou s Balnazzarem???

cerberos 01.04.2013 19:21

Radiaw
To těžko, nesnášela je a Varimatras byl víceméně její otrok který ji za jejími zádami pěkně podvedl..
to vím,ale je taky jediná,která je nejlíp zná,ty dreadlordy,a už tak je divná,bodejt by ne...forsaken se nemnoží přirozeným způsobem,jako ostatní rasy,množí se,ale nechutným způsobem,kterým se nelíbí ostatním rasám hordy,že je obživuje jako nemrtvé,jelikož nemrtví jsou také často v bitvách,kde též umírají,proto má taky starosti aby jich nebylo na vyhynutí,a podle mě dreadlordové mají co do činění co se týče nekromancie..ale je to domněnka...

Radiaw 01.04.2013 16:50

cerberos
a k tomu aprílu,co když je to takhle opačně...Thrall se stane opět warchiefem a Sylvanas,která se snaží rozšířit forsaken se speče s nějakým dreadlordem jako je Malganis či její bývalý majordomus Varimathras
To těžko, nesnášela je a Varimatras byl víceméně její otrok který ji za jejími zádami pěkně podvedl..

Darklifer 01.04.2013 16:49

Náhodou já bych Sylvanas jako Warchief bral :3

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet