Veselé Vánoce 2018

  wowfan.cz    Vánoce    Winter Veil   

Tento článek by měl být nejen takovým menším poděkováním a zároveň i přáním hezkých a klidných svátků, ale i shrnutím letošního roku.

 

Jak jistě víte, na začátku tohoto roku jsme díky Patrikovi Hoffmannovi spustili zbrusu nový web. Nejenže předchozí web byl starý vzhledově, ale i systém administrace byl zastaralý a to pro redaktory znamenalo mnohdy víc práce článek na web hodit než ho napsat. Kdybyste se ptali, tak kódování článku probíhalo v HTML a tím myslím opravdu čiré HTML. Pokud se v tom trochu orientujete, pak mohu s klidem říct, že ruční kódování tabulek, zarovnávání obrázků a přidávání předmětů z WoWheadu mě občas pořádně vyčerpávalo. A takto jsme pracovali mnoho let.

 

Pak přišel Patrik a nebojím se použít slovo "zachránil". Nejenže vylepšil frontend, který můžete vidět vy, ale backend a administrace se opravdu nedávají srovnat. Z úmorného ručního kódování se stala radost práce s editorem a celkově se do administrace přihlašovat a všechno řídit odtud. Nejvíc Patrika chválíme za možnost plánování vydání článků, protože nutnost sedět u počítače, protože jsme chtěli vydat článek na šestou, ale potřebovali jsme někam jít, byla úmorná záležitost.

 

Vývoj webu ještě není zdaleka u konce, Patrik se stále snaží zlepšovat všechny funkce a do budoucna plánuje plno pěkných vychytávek. Ty jsou však zatím confidential, takže počkám na Patrika, až bude ochoten se s vámi o ně podělit.

 

Nejvíce jsme nový systém webu a administrace uvítali, když byl ohlášen Battle for Azeroth a každý den jsme vydávali několik článků. Kdybychom to vše museli při takové rychlosti vydávání zvládat na starém webu, asi bychom se z toho zvencli.

 

Jak jste si mohli též všimnout, Patrik si všímá vašeho feedbacku a snaží se jej implementovat. Například jsme pro vás udělali tmavý vzhled webu, upravili jsme možnost vidět komentář, na který odpovídáte a podobně. Vaši zpětnou vazbu sledujeme a sami si vedeme seznam věcí, které by se daly implementovat nebo vylepšit. 

 

Též se nebojte nahlašovat články ať už kvůli nefunkčnímu či rozbitému kódu, upozornit na chybějící informace a podobně. Máme systém nahlášených článků, které si poté mezi sebou rozdělujeme a upravujeme. Možná nebudeme tak rychlí, protože po přechodu webu na nový systém se kód článků rozbil a článků na opravu je požehnaně... ale opravujeme je pomalu ale jistě.

 

A na závěr to přání. Ať už budete jíst řízek z murlocka nebo kapra, jíst bramborový nebo Azshari Salad, ať už budete slavit dnešní den ve hře s přáteli či s rodinou v reálném životě, za celý tým WoWfan.cz vám přeji klidné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a hlavně pohodu a žádný stres.

 

Šťastné Vánoce i Winter Veil vám přeje

 

 

Tým WoWfan.cz


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 25.12.2017 13:03

Díky vám všem za milá slova

Šéfredaktor WoWfan.cz

LordWidmont 25.12.2017 10:40

Veselé Vánoce, děkuji Vám za skvělou práci

djmetla 24.12.2017 22:01

Stastne a vesele ludia ) zaciatkom 2018 Blizzfan 3.0 incoming ) ale o tom uz coskoro niejake info

Programátor WoWfan.cz

Lockdaar 24.12.2017 18:30

Váš web navštěvuju už přes 10 let - v tý době, kdy to byl ještě wow.herniweb.cz a staral se o něj Wrent (Adam Kučera), který hrál v době BC za trolla Priesta na serveru Ahn´Qiraj stejně jako já a vlastně díky němu jsem se vůbec o vašem webu prvně dozvěděl a chodím k vám pravidelně dodnes - tímto bych ho rád pozdravil
Jsem moc rád, že se stále posouváte výš a výš co se kvality webu a informování ze světa WoW (a vlastně i ze všech her Blizzardu) týká. Celému WoWfan týmu děkuju za jejich skvělou práci a přeju vám šťastné svátky.

Zug 24.12.2017 18:18

Mmmmmm... řízek z murloka... *ahem*

Přeji celému teamu WoWfanu krásné svátky a šťastný nový rok. Rád bych poděkoval za všechnu tvrdou práci co tu odvádíte. Opravdu se jedná o velmi kvalitně zpracované články - ať už shrnutí hotfixu, novinky nebo lore spekulace. Málojaká stránka se může pochlubit tak dobře odvedenou prací jako ta vaše. Takže ještě jednou děkuji a příjemné Vánoce.

cerberos 24.12.2017 17:10

též se připojuji a přeji týmu WOWFAN KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOC A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK......

ItheSlave 24.12.2017 17:03

Jsem nadšený z toho co jste za tento rok s tímto webem dokázali Někdy se mi dokonce stane že vydáváte články tak rychle že je nestíhal číst Tím chci říct že mi neustále dokazujete že se webu věnujete naplno a za to vám chci poděkovat.
Celému týmu přeji veselé Vánoce a hodně dárků pod stromeček které si za to všechno rozhodně zasloužíte

ImDawee 24.12.2017 16:45

Děkuji celému týmu Wowfan. cz za jejich celkový přístup k tomuto webu a za všechno, co pro nás, jakožto čtenáře děláte. I vám přeji šťastné svátky a příjemně strávenou vánoční pohodu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet