Výherci sedmého kola soutěže

/pic/cataclysm/closedbeta
Sedmé kolo je za námi a je čas vyhlásit výherce. Stejně jako předtím je správných odpovědí jen několik, hlavně díky některým lidem, kteří naivně psali na ofi fóra a poté co editovali wowwiki, poslali samozřejmě špatnou odpověď na třetí otázku. Gratuluji! Někteří si mysleli, že titul "Human Slayer" má Lich King, Hogger, velmi slavný Nefarian a také nějaká Baktak, který, jak jsem musel najít, je z nějaké úplně jiné hry a s WoWkem nemá nic společného... Také přišel tip s Grullem, který má ovšem titul Dragonkiller. Pojďme se tedy podívat na správné odpovědi.

Správné odpovědi:

1) Opice Branna Bronzebearda se jmenuje Glibb a můžete ji najít v Silithusu. 2) Avatara v podobě Kelthuzada má Tom Chilton (Game Developer). 3) Titul "Human Slayer" nemá nikdo, ani mob, ani boss, kromě Ellendwaye.

Výherci:

Tentokrát bylo správných odpovědí pouze 17! Jak krásné číslo a zde jsou vítězové! Wodan Thangal Blam Výhercům gratulujeme a klíč jim bude zaslán po skončení osmého kola stejně jako výhercům předchozího kola.

Soutěžní otázky na osmé kolo!

Dnešní otázky nebudou o moc lehčí něž ty předchozí, věřím ale, že si opět budete radit v komentářích, aby pak odpovědělo 80% z Vás špatně a šanci na výhru tak nechali těm, kteří si dali tu práci s hledáním. 1) Kdo naposledy otevřel Dark Portal? 2) V kterých hodinách můžeme pozorovat po celém Tanarisu dešťivé počasí? 3) Kde se nachází tato kobka?
Pokud pro Vás nejsou otázky jasné nebo je nechápete, radši se nezúčastňujte, zamezíte tak zbytečného dohadu po skončení soutěže. Také byste neměli věřit všemu, co kdo napíše, jako se tomu stalo u sedmého kola, kdy jedna bába povídala, že Human Slayer je Nefarian a všichni to od něj opsali, protože to bylo špatně. Pokud bych Vám měl poradit, radši běžte přímo do hry a ověřte si to tam. Odpovědi posílejte na email soutez@wowfan.cz a do předmětu napište vaší odpověď ve tvaru: SOUTEZ - odpověd na 1. ot. - odpověd na 2. ot. - odpověd na 3. ot. - PIŠTE TO VE TVARU, KTERÝ JE NAPSÁN NÍŽE!

Příklad - předmět v emailu:

SOUTEZ - Azshara - 12:00-14:00 - Eastern Plaguelands Soutěžit můžete do 1.8.2010 20:00. Poté již nebudeme brát na další příchozí emaily ohled. Pravidla platí pořád stejné, najdete je v předchozí novince.

Naposledy upravil/a Jerryky 31.07.2010 v 12:10:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mondrogar 01.08.2010 21:10

Ondrec ma pravdu i kdyz ta krypta mi dala zabrat asi nejvic Kazdopadne dekuju redakci za soutez, potrapil jsem mozkove zavity a zas se neco dozvedel

Rikki 01.08.2010 21:02

to video je urcite z free kouknete do chatu ... je tam broadcast coz jaksi na ofic serverech nevidite v takovehle podobe

Andros 01.08.2010 21:00

ta kobka v badlands je myslím že easter egg na Conana kdybyste to věděli, stačilo napsat do wowwiki Conan a hned ji to našlo na políčku Crypt

Petti 01.08.2010 20:57

Dle http://www.warcraftrealms.com/ žádný nick Chines s undead rasou a lock classou na oficiálních serverech nebyl na vyšším než nějakém 19 lvlu. Tudíž stoprocentně free server ... nehledě na to, že otázka zněla kdy pravidelně - stačí brát vše doslova (ostatně otázky brané důsledně nám všem dávali už učitelé/lky na základní škole .O) ) a i kdyby tam pršelo, tak to nebude pravidelně.Ohledně těch Bad Lands, je to na jedné hoře ... mám pocit, že souřadky někde kolem 57; 36.Tentokrát musím uznat, že otázky byly dobře vymyšlené. Jen škoda těch změn na WoWwiki ... doufám, že to autoři nesmyslů dají do původních tvarů, ať to nemate kolemjdoucí, co si ty posty čtou z důvodu dosáhnout nějakých znalostí ohledně WoW jako takového.

migy 01.08.2010 20:54

Jerryky psal ze tohle je posledni kolo tak uvidime jinak pokud myslis ty dve videa z xfiru tak oboji jsou z freecka, a v tanarisu by nemelo prset...

Rikki 01.08.2010 20:54

i kdyby v tanarise prselo otazka je kdy v celem tanarisu prsi ... odpoved nikdy !

mixRemix 01.08.2010 20:49

Ja som zvedavý na novú sériu ďalšej súťaže

Shodan2 01.08.2010 20:45

No ja se tesim na jejich verzi spravnych odpovedi. Ja jsem nakonec nikdy kde 2. nedal protoze sem nasel videa kde tam opravdu prsi.. ale zda se ze je to opravdu rare event. Tak jsem zvedav jakej nazor bude mit boss

mixRemix 01.08.2010 20:43

Tak podľa logiky v Tanarise neprší..Inak by to nebola púšť, nie? To prvé mi tak vychádza..ale tie Badlands, tak to som netušil..a kde konkrétne?

Rikki 01.08.2010 20:41

Kamenozrout
http://www.xfire.com/video/104688/ no nwm s tim destem :-)
free server

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet