Výherci šestého kola soutěže

/pic/cataclysm/closedbeta

Šesté kolo nebylo zase tak lehké, jak si každý myslel a drtivá většina soutěžících odpověděla díky Glararanu a jeho wowhead.com špatně na otázky - kolik veverek se nachází v Dalaranu. Za což mu určitě můžou poděkovat a zároveň nadávat sami sobě, že byli tak hloupý a uvěřili "soupeři" v soutěži.
Správných odpovědí bylo nakonec pouze 22. Spousta lidí se nachytala, jak už jsem psal, právě na veverkách. Hodně lidí také psalo, že Shattrath byl tam kde je, ale pojďme se podívat na správné odpovědi.

1) Původní Shattrath stále stojí a nyní je z něj Black Temple, tudíž správná odpověď byla buď - Black Temple, Shadowmoon Valley nebo Draenor, žádné další správné odpovědi nejsou.
2) Karazhan měl mít původně 3 vchody, dva jsou přístupné, avšak poslední nebyl nikdy otevřen a můžete ho najít pod vrcholem hlavní věže.
3) Veverek je opravdu 7, pokud nevěříte, zde je výpis částí, kde se nachází (thx Erik Koberling).
  • 1x Krasus landing
  • 1x Sunreaver´s Sancturay
  • 1x Runeweaver Square
  • 1x The Eventide
  • 1x The Silver Enclave
  • 1x Magus Commerce Exchange - naľavo na trávniku
  • 1x Magus Commerce Exchange - napravo na studni

Výherci:



Petrik39
Awes
Psycho_lol


Výhercům gratulujeme a klíč jim bude zaslán až si budeme jisti, že battle.net opět funguje, aby se nestalo, že výherce přidá klíč, který se však neobjeví na účtu. Doufejme, že to bude během dneška.

Soutěžní otázky na sedmé kolo!



Dnes pro Vás mám další tři epické otázky, z kterých bude většina určitě nadšena, jejich vymýšlení zabralo docela dost času, hlavně proto, že chceme, aby jste si ty klíče zasloužili a ne jenom jít na wiki a během minuty mít odpověď. Takže, tady jsou:

1) Jak se jmenuje opice Branna Bronzebearda?
2) Který zaměstnanec Blizzardu má na oficiálním foru jako avatara Kelthuzada? - prosíme celé jméno!
3) Který mob nebo boss se může pyšnit titulem "Human Slayer"?


Odpovědi posílejte na email soutez@wowfan.cz a do předmětu napište vaší odpověď ve tvaru: SOUTEZ - odpověd na 1. ot. - odpověd na 2. ot. - odpověd na 3. ot. - PIŠTE TO VE TVARU, KTERÝ JE NAPSÁN NÍŽE!

Příklad - předmět v emailu:


SOUTEZ - King Kong - Bobby Kotick - Hogger

Soutěžit můžete do 31.7.2010 8:00 (ráno). Poté již nebudeme brát na další příchozí emaily ohled. Pravidla platí pořád stejné, najdete je v předchozí novince.

PS: Nepište prosím do komentářů/shoutboxu Vaše odpovědi či nápovědy na otázky, škodíte jak sobě, tak svým soupeřům. Mohlo by se také stát, že se někdo z teamu uklikne.

Naposledy upravil/a Jerryky 30.07.2010 v 23:52:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 07.08.2010 18:34

Už se to tu řešilo, buď si přečti všechny komentáře nebo buď ticho...

Honza4545 07.08.2010 18:28

Honza4545
On má pravdu Shattar skutečně nebilo tam kde je teď BT přečti si zrod hordy tam máš jasně napsáno že shattrath byl v TEKTOKARU a že tam kde je teď BT byl chrám kde Velen prováděl svoje meditace!!!
*shattrath

Honza4545 07.08.2010 18:27

Dejv
To že jsi nenapsal to co ostatní měli za správnou odpověď ještě neznamená že to tu musíš furt řešit.
On má pravdu Shattar skutečně nebilo tam kde je teď BT přečti si zrod hordy tam máš jasně napsáno že shattrath byl v TEKTOKARU a že tam kde je teď BT byl chrám kde Velen prováděl svoje meditace!!!

DaveL 31.07.2010 15:42

To že jsi nenapsal to co ostatní měli za správnou odpověď ještě neznamená že to tu musíš furt řešit.

Danny8 31.07.2010 15:38

Shattrath neni BT. Shattrath byl vždycky jen v Terokkaru, ale BT byl dřív Temple of Karabor a vlastně plnil stejný účel jako Shattrath, dokud z něj Gul'dan neudělal sídlo Shadow Councilu

Nesqvik 31.07.2010 12:06

Stejne si myslim ze Human slayer je Hogger i kdyz je v napovede

Jerryky 31.07.2010 12:06

Ano, otázky jsou tak trpané, že je pak nikdo neuhádne, protože jsou triviální.

Throvan 31.07.2010 12:04

No ja takove otazky s odpovedi nikdo nebo nic povazuju za absolutní vrchol trapnosti, urcite by bylo mozne vymyslet hodne tezkou otazku napr z knih aby se to nedalo nalezt na internetu. Rekl bych ze nekomu se nechtelo vymyslet otazky a tak si to trochu ulehcil

twetie 31.07.2010 12:00

však totoje genialní ne pitomé

Throvan 31.07.2010 11:57

Pokud se teda nemylim tak odpoved byla nikdo hmmn celkem dost trapné od oficialniho fun webu bych cekal vic, otazka muze byt tezka ale ne pitoma.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet