Výherci třetího kola soutěže

/pic/cataclysm/closedbeta
Dnes vyhodnocujeme třetí (předposlední kolo) tipovací soutěže o Beta klíče. Své tipy na pondělí již neposílejte. Jerryky od pondělka spustí trochu jinou soutěž o zbylé klíče, takže pokud jste dosud nevyhráli, stále nemusíte zoufat. Návštěvnost za sobotu byla 12730, hodně lidí se trefilo dost blízko, tipy se pohybovali v rozmezí +- 20. Bohužel jsem dnes kvůli porušení pravidel (zúčastnění se z více emailů, neregistrovaný uživatel na webu) vyřadil 4 lidi, kteří by normálně klíč dostali. Podvádět se nemá... Dnes uveřejňujeme pouze části emailových adres, kvůli phishingu. Emaily s klíči tentokrát odešlu až za chvíli, nejdříve si počkám, zda někdo v komentářích nebude něco reklamovat. Tentokrát jsem si fakt téměř jist, že toto jsou opravdový výherci:
  1. 12725 - d4rkpaladin
  2. 12744 - standabecak
  3. 12748 - FilipMoucka1
  4. 12750 - first.indian
  5. 12750 - hager.tomas

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 28.07.2010 08:14

Azshar
No ano robia to zadarmo a dobrovolne zato im dakujem. Tie beta kluce podla mojho usudku nedostali len pre modre oci alebo peknu grafiku na stranke, su oficialna stranka takze urcite im blizzard v mailu dal nejake instrukcie aby ich nejakym sposobom dali svojim navstevnikom...
Blizzard nám do toho nekecá. Prostě nám poskytl klíče pro naši komunitu a je jim jedno, jak to rozdělíme. Jestli si to dáme svým kamarádům, náhodně rozdáme návštěvníkům webu či pro ně uděláme soutěž.

Javorovej 26.07.2010 23:19

Azshar
wall of text.
v pravidlech bylo jasně dáno, že mail musí být stejný jako zde na webu!

Azshar 26.07.2010 22:23

Zuli
Lidičky, tady se musím zastat redaktorů, protože jak říkal Javorovej, dělají to dobrovolně a podle mého to tady vedou dobře. Musím jim pochválit celý tým. Buďte rádi, že si ty Beta klíče nenechali pro známé a dali je jako výhry ze soutěží.
No ano robia to zadarmo a dobrovolne zato im dakujem. Tie beta kluce podla mojho usudku nedostali len pre modre oci alebo peknu grafiku na stranke, su oficialna stranka takze urcite im blizzard v mailu dal nejake instrukcie aby ich nejakym sposobom dali svojim navstevnikom. Beta je sice testovanie ale predovsetkym je to marketingovy tah predstavit novy produkt na ktorom blizzard zarobi hlavne, kedze vatsina z mesacnych poplatkov ide na udrziavanie stovak serverov na ktorych bezi cely system webu/rozhranie/login a world serverov...Skratka nech web/team funguje jak doteraz len nech su trosku pedantnejsi. P.S. V pravidlach nebolo nikde vyslovne napisane ze sutaziaci musel byt registrovany.

Javorovej 26.07.2010 15:02

glararan
Jednorozecovol abych se zasmál ... ty si dělal novináře a to tak že sis dával kafe a najednou třeba odkrouhlíjou prezidenta a hned to tam flákneš jenže tady je to jen svět Warcraftu a vše co by tu mělo být je ... a to co sem dávají redaktoři si my cenníme narozdíl od lidí jako ty(grázlové)
Obsah tvého komentáře je zcela mimo...nevim, proč hned napadáš dalšího návštěvníka webu. To, že má na to kritickej pohled? To, že se mu něco nelíbí? Tak se přístě zdrž těchto komentářů.
Jednorozec
Takže pro objasnění. Několik let jsem krom jiné provozoval cosi tehdy nazývané JUNyKS server, kde byly denně informace a aktuality z prostředí světa unixových operačních systémů. Taktéž zdarma, taktéž dobrovolně.Buď aspoň dost chlap na to, abys uznal chybu a nekopal kolem sebe jak malý dítě. Ve vyhlášení ze soboty je v rámci UPDATE napsáno, že zítra tedy v neděli budou řečeny nová pravidla.A když už jsme tedy u toho, ano, děláte to sami, dobrovolně ve svém volném čase. Je tam právě to slovo dobrovolně. Pokud to dělat nechcete, nikdo vás nenutí. Ale když už to jednou děláte, dělejte to pořádně a neblamujte příznivce těchto stránek nebo to raději nedělejte vůbec. Není nic horšího než chlap / firma / projekt, který si neumí stát za slíbeným termínem a ještě se blbě vymlouvá.
Já chybu neudělal, tak nemám co přiznávat. Jen bránim ostatní členy týmu, když vim, jak jsou vytíženi. Pokud podle tebe kopu jako malé dítě, tim, že je bránim, tak to je v pořádku. Na managerské funkci člověk brání svůj tým a pokud je něco v nepořádku a neni to průser, tak se to projednává vnitřně.Ale co, nechám toho být, protože když už jsme v tom slovíčkaření, tak moudřejší ustoupí. Až se tu objeví Jerryky, tak zajisté se i omluví za spoždění (pokud napsal, že to tu 100% v neděli bude).Hodně štěstí do života...

Zuli 26.07.2010 11:46

Blbeccz
Zuli jj mas pravdu
A místo toho, aby si toho vážili, tak je ještě seřvou jako malé psy.

zyt 26.07.2010 11:44

uz aby ste povedali aka je sutaz pre dnes

Blbeccz 26.07.2010 11:43

Zuli jj mas pravdu

Zuli 26.07.2010 11:40

Lidičky, tady se musím zastat redaktorů, protože jak říkal Javorovej, dělají to dobrovolně a podle mého to tady vedou dobře. Musím jim pochválit celý tým. Buďte rádi, že si ty Beta klíče nenechali pro známé a dali je jako výhry ze soutěží.

jurman 26.07.2010 11:06

Azshar
@Javorovej Hm a kde je prosim ta to uplne znenie pravidiel? Kedze my sme ho tu nenasieli a to co si linkol ty tam to tiez nieje len ze ak si sa registroval tak posielaj z toho mailu na ktory sa uzivatel registroval. Je to uz sice jedno kedze bude nieco ine ale tak pre spravnost a dokladnost...DikiBTW Gratulujem vitazom 3.kola
Na tom odkazu sou pravidla a jako posledni je tam uvedene pravidlo * Email, ze kterého posíláte, se musí shodovat s emailem, který máte uvedený ve svém uživatelském účtu zde na webu.Je tam napsano na webu a ne na foru ...Web a forum maji odlisne ucty ...

Blbeccz 26.07.2010 11:01

Azshar
Hh zaujimava debata posledne posty, kazdy ma kusok pravdy az na toho macha glararana...chlapce uzivaj si svoj svet a dalej si mysli ze warcraft je nieco bozke casom sa mozno zacnej aj klanat svojmu pc. LOL@Javorovej Hm a kde je prosim ta to uplne znenie pravidiel? Kedze my sme ho tu nenasieli a to co si linkol ty tam to tiez nieje len ze ak si sa registroval tak posielaj z toho mailu na ktory sa uzivatel registroval. Je to uz sice jedno kedze bude nieco ine ale tak pre spravnost a dokladnost...DikiBTW Gratulujem vitazom 3.kola
souhlasim z Azsharem ale uz by se sem mohli dat tu dnešní soutěž

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet