War of the Thorns - Kapitola 2

  war of the thorns    pre-patch    teldrassil   

Ode dneška si již můžete ve hře projít druhou kapitolu eventu War of the Thorns. Ten začal minulý týden a představuje nám události předznamenávající Battle for Azeroth. Celý event bude končit 14. srpna, tedy v den spuštění Battle for Azeroth.

 

V první kapitole jsme sledovali válečné tažení Sylvanas Windrunner proti Teldrassilu a snahu nočních elfů její postup zarazit. Sylvanas je pevně rozhodnutá si pro sebe Strom světa zabrat, neboť nechce dopustit, aby obrovské naleziště azeritu, které se zde nachází, mohla využít Aliance ve válce proti ní.

Minulý týden se jí podařilo projít přes Ashenvale až do Darkshore, kde její postup na čas zarazil Malfurion Stormrage, když část lesa s pomocí elfských bludiček (wisps) zaštítil bariérou.

Jak bude jejich zápolení pokračovat, to se můžete dozvědět už nyní.

 

Po ukončení questové linie tohoto týdne vám zároveň hra nabídne druhé video ze série Warbringers, které se zaměřuje právě na Sylvanas a osud nočních elfů.

 

 

Jakmile úspěšně dokončíte druhou kapitolu eventu War of the Thorns, získáte odměnu v podobě Smoldering Reins of the Teldrassil Hippogryph (Aliance) či War-Torn Reins of the Undercity Plaguebat (Horda).

 

Příští týden se hráčům, kteří mají předobjednaný Battle for Azeroth, zpřístupní první questová linie nového datadisku – Battle for Lordaeron scenario. V něm čeká Hordu odveta Aliance za právě probíhající události...

 

Pro detailní walkthrough celým eventem War of the Thorns můžete využít podrobnou guide WoWheadu: Burning of Teldrassil 8.0 Pre-Patch Event Overview.

 

Jaký máte názor na činy Sylvanas? A jak se vám zamlouvá event jako takový?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vizimir 04.08.2018 13:36

Nějakou dobu jsem nehrál, je nějaký příběhový content, který předcházel war of thorns? Já skončil v silithusu při objevení azeritu a najednou už horda táhne na Darnassus.

Bellatrix 05.08.2018 15:50

Víceméně to na sebe navazuje. Pokud hraješ za Hordu, tak ti to Sylvanas všechno vysvětlí v rámci prvního questu War of the Thorns, proč chce Teldrassil, a hádám, že aliančním hráčům se asi taky nějakého podobně obsáhlého vysvětlení dostane.

Šéfredaktor WoWfan.cz

kastroll 02.08.2018 07:41

Byl jsem asi jedinej koho mile překvapila Tyrande? Jak se vysrala na svuj lid a se svym píchačem se vesele odportila do SW?

sharlay@λy 02.08.2018 09:36

Tiež som to nečakal, ešte ako Greymane hovorila v Darnasuse, že priesti neodídu pri evakuáci si vravím ale hlavná kňažka odišla ako prvá hodila flintu do žita

irelevant 02.08.2018 10:17

No ale do Sylvanas všetci pindajú. toto je systém kua kua

Bronh 02.08.2018 11:47

Ono je to trochu jinak .. Tyrande věděla, že je konec a dalším vzdorem na tom bude Darnassus a jeho lid hůř .. Saurfang jí dal radu ať nechodí do Darnassusu jestli chce Malfuriona zachránit .. Nicméně nebylo to myšleno tak, že tam uhoří .. To nevěděla ani Tyrande, Saurfang a ani Sylvanas ..

Rozhodnutí o zapálení stromu bylo dáno až když umírající elfka řekla Sylvanas, že stejně prohraje a naději nepřemůže .. Tak se Sylvanas kousla a zapálila strom ..

Faist 01.08.2018 18:01

Když jsem nehrál první kapitolu tohodle eventu, budu jí mít ještě k dispozici? Popř. pokud ne, budu si moct odehrát 2. kapitolu a získat mounta?

Bellatrix 01.08.2018 18:51

První kapitolu bys měl mít pořád k dispozici. Myšleno v tuto chvíli. V Battle for Azeroth už ne.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 01.08.2018 16:45

Takže ti z nás, co čekají na Collectors Edition, budou muset počkat, až jim dojde, aby mohli ten event Battle for Lordaeron začít? Nebude doufám tahle počáteční questová linie eventu Battle for Lordaeron součástí toho War of the Thorns, který pak zmizí a nepůjde už udělat?

Bellatrix 01.08.2018 16:56

Nene, Battle for Lordaeron už je oficiálně součást Battle for Azeroth, akorát lidi s preorderem se k ní dostanou dřív. Ale War of Thorns jako taková zjevně končí tímhle, jelikož reward mounta člověk dostane už po skončení toho, co je teď ve hře dostupné, a mount už pak bude nezískatelný. Čili to, co už zpětně nepůjde udělat, je zjevně jenom to, co je aktuálně ve hře. Battle for Lordaeron už se tohle očividně netýká.

Šéfredaktor WoWfan.cz

elspoon 01.08.2018 16:02

Už sa vie presne čas kedy sa spustí nový datadisk toho 15. ? o polnoci zo 14 na 15.8 ? dik

Bellatrix 01.08.2018 16:57

Ano, už nějakou dobu se to ví. Zde je rozpis: https://www.wowfan.cz/clanek/datadisk-battle-for-azeroth-bude-spusten-ve-vsech-regionech-ve-stejny-cas

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet