Warcraft fanouškovská premiéra

http://media.wowfan.cz/uploaded/Warcraft_premiera
Je to tady. Premiéra se blíží. Film, na který čekáme tolik let, již brzy dorazí do kin po celém světě a výjimkou nebude ani Česká republika. Pro mnoho fanoušků to bude největší událost posledních let, a proto jsme si řekli, že by si film Warcraft zasloužil nějakou větší akci. Rozhodli jsme se spojit se skupinou Kino v kostýmu, která má již pár let zkušeností s pořádáním podobných akcí (za sebou mají kupříkladu všechny tři filmy Hobit, nejnovější Star Wars a další). O co se tedy bude jednat? Čeká nás premiéra filmu ve velkém stylu pro dlouholeté fanoušky i ty, kteří o Warcraftu slyšeli poprvé. A těšit se můžete nejen na samotný film, ale také na doprovodný program pro znalce i neznalce. Tento článek se s každou novou informací průběžně aktualizuje. O všech vás zároveň budeme informovat formou novinek.

Kdy a kde

Kdy: 10. června 2016 Kde: Premiere Cinemas Praha Hostivař

Rezervace

Rezervace je nyní otevřená všem. Rezervační web najdete zde.

Cena

Cena lístku byla stanovena na 140 korun. Po rezervaci vám na email přijde potvrzení s platebními údaji. Upozorňujeme, že vzhledem k rozsáhlosti akce je nutné, abyste lístky uhradili do 3 pracovních dnů. Pokud se tak nestane, vaše rezervace bude zrušena a místa se uvolní dalším zájemcům.

Sály

Co se týče kinosálů, které budeme mít k dispozici, v současnosti je pro premiéru vyhrazeno sedm sálů. A pokud bude stávající zájem pokračovat, není vyloučeno, že si pro sebe zabereme celé kino. Chcete být součástí takové akce nebývalé velikosti? Nezapomeňte přizvat své známé! Nač chodit na film v pár lidech, když se mohou všichni fanoušci setkat pod jedinou střechou?

Partneři

Jedním z partnerů této komunitní premiéry je BlindBox.cz, obchod se sběratelskými předměty a záhadnými krabičkami. Nikdy nevíte, co se skrývá zrovna v té vaší! Právě díky nim jsme pro vás mohli připravit soutěž, o které se dočtete vzápětí.

Soutěže

Forma soutěže

Soutěž bude probíhat formou losování. Losovat se bude z variabilních symbolů těch z vás, kteří si zarezervují místa na premiéru a budou je mít do 18. května (tzn. do příští středy) potvrzené jako zaplacené. Z rezervovaných účastníků se následně vybere jeden šťastlivec, který obdrží roztomilou figurku a náramek.

Pravidla soutěže

Pravidla soutěže naleznete zde ("Obecné podmínky soutěží").

Výhry

Hrát se bude o tajemnou krabičku BlindBox – nikdy nevíte, co se skrývá zrovna v té vaší! Je však jisté, že všechny postavičky jsou roztomilé a každá si zcela jistě získá vaše srdce. Kromě figurky obdrží šťastný výherce ještě náramek.
http://media.wowfan.cz/uploaded/13187813_1328232013859405_1432923620_n
Své výhry dostanete z rukou organizátorů v den konání akce, tedy 10. června. Vyhlášení výsledků a obdarování vítězů této soutěže (i těch dalších) proběhne krátce před samotným filmem.

Slosování

Výherce bude oznámen již ve středu, jakmile proběhne slosování. Se svou figurkou se shledá na premiéře.

A co další soutěže?

Mrzí vás, že výherce bude jen jeden? Pak nezapomeňte sledovat náš web, brzy vás čekají další soutěže. Stay tuned!

Doprovodný program

Nenechte se mýlit, že půjde jen o obyčejné promítání filmu. Mimo něj vás čeká i bohatý doprovodný program. Jeho přesné složení se dozvíte brzy. Prozatím však už můžete počítat s tím, že správnou warcraftí atmosféru vám zajistí...

Kostýmy a cosplaye

... kostýmy postav z Warcraftu v podání účastníků LARPu Azeroth i všech ostatních nadšenců, kteří v kostýmech dorazí.
warcraft cosplay
warcraft cosplaywarcraft cosplay
Troufnete si také? Rozhodně se toho nebojte! Ať už jste zkušený cosplayer, který má na kontě mnoho vyšperkovaných kostýmů, nebo přes sebe jen přehodíte obarvené prostěradlo a hurá, máte varkoč, vítáni jste všichni. Každý, kdo se s odvahou vydá do kina v kostýmu, obdrží malou pozornost. (Pokud vás obrázky odradily, protože si říkáte, že byste vedle nich ve vašem kostýmu jen vypadali hloupě, pak vězte, že někteří redaktoři WoWfanu přijdou také v kostýmech, přičemž některé z nich budou mít spíš blíže k tomu prostěradlu, než k plnohodnotnému cosplayi. Takže v tom rozhodně nebudete sami.)

Často kladené otázky

Myslel/a jsem, že premiéra Warcraftu pro Českou republiku je ve čtvrtek 9. června. Tak jak to tedy je? Premiéra pro ČR proběhne skutečně již ve čtvrtek 9. června. Tato naše akce se však uskuteční až o den později, v pátek 10. června. Je to z toho důvodu, aby mimopražští zájemci mohli dorazit do Prahy a nebyli přitom tolik limitováni školou či prací. Bude v rámci této premiéry existovat podobná akce, kterou nabízí kina Kinepolis (odměnou za zakoupení lístku na film člověk obdrží výhody do World of Warcraft)? Tato možnost je aktuálně v jednání. Jsou sály striktně rozděleny na "alianční" a "horďácké"? NE. V sále můžete být třeba se svými známými bez ohledu na to, jaké straně fandíte nebo v jakém kostýmu přijdete. Rozlišení na Alianci a Hordu je pouze atmosférické, nejde o závazné rozdělení. Volba sálu je tudíž zcela na vaší libovůli. Platí v rámci účasti kostýmová povinnost? Rozhodně NE. Budeme rádi, když se v kostýmech ukáže co nejvíce lidí, avšak povinné to rozhodně není a klidně můžete přijít v "civilu". Určitě nebudete jediní. Pokud byste však v kostýmu rádi přišli a jen nevíte, jak na to, nezoufejte. Brzy vám poskytneme odkazy na nejrůznější návody, jak jednoduchý kostým vyrobit.

Důležité odkazy

V nejbližší době očekávejte další novinky!

Naposledy upravil/a Bellatrix 12.05.2016 v 21:19:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Simi182 10.05.2016 15:21

Prislo prosim Vas niekomu po zaplateni listkov potvrdenie, alebo nejake info, ze miesta su zaplatene a su Vase???

Bellatrix 08.05.2016 15:10

Doplnili jsme pro vás aktuální info a také často kladené dotazy!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Simi182 06.05.2016 06:38

tak som sa prihlasila cez IE, uz ma to pustilo, vybrala som miesta, zadala meno, priezvisko, email a cakam, ci mi pride potvrdenie. zatial nic, tak uvidim.

belgarian 06.05.2016 05:17

Skus to otvorit v IE. Mne to pomohlo. V chromu mi to udelalo rezervacku na 4x8 stejnych listku. otvoril som stranku v IE a urobil som rezervacku v poho. Blbo udelana stranka.

Simi182 06.05.2016 00:19

mne ta stranka na rezervaciu nejde ani otvorit. a pritom si myslim, ze sme predrezervaciou presli.ale nie som si ista, lebo na druhy den, sme uz videli, ze boli predrezervacie ukoncene. ale pritom den pred tym nam islo kliknut na hordu a zadat nase udaje.

belgarian 06.05.2016 00:14

Prave jsem si rezervoval listky ale ta stranka je asi blbe udelana misto 8 listku mi rezervovalo 4x8 tech samych mist

Ensscz 15.04.2016 22:03

Esperanta
Kdybych to chtěla udělat já, tak asi zvolám:Za Hordu život položím! a hned nato: Za život Hordu položím!
Já bych zakřičel: Za kladivo z houby a zvedl do výše mou epickou Bedli !

Esperanta 15.04.2016 15:24

Ensscz
Hodlám během filmu parkrát zvolat něco v orkštině a rozpoutat konflikt
Kdybych to chtěla udělat já, tak asi zvolám:Za Hordu život položím! a hned nato: Za život Hordu položím!

Ensscz 14.04.2016 21:42

Hodlám během filmu parkrát zvolat něco v orkštině a rozpoutat konflikt

Zug 14.04.2016 21:23

https://www.reddit.com/r/wow/comments/4elnf2/czech_republic_is_organizing_a_warcraft_movie/Pokud sem to dobře pochopil, bude mít Aliance a Horda oddělená místa, ano ?Pokud ano, tak počítejte s tím, že po filmu se z toho kina stane WSG 2.0. :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet