WarCraft film pomůže filmovému průmyslu ve Vancouveru

WarCraft movie
Máme tu další zprávu o WarCraft movie. Upřímně, začíná mi být podezřelé, že se poslední dobou celkem často objevují informace o filmu. Vypadá to, že se přece jen začne točit 13.1.2014 v kanadském Vancouveru. A právě o kanadském Vancouveru ležícím v Britské Kolumbii je následující zpráva. V CTV News byla krátká reportáž věnována právě očekávanému filmu z prostředí WarCraftu, kde vyzpovídali filmového recenzenta Jima Gordona, který říká:
Bude to samozřejmě skvělé pro místní ekonomiku. Bude skvělé pro náš filmový průmysl, který byl na dně v poslední době, protože produkce jsou lákány do jiných provincií, a náš dolar je silně konkurenční vůči americkému dolaru, takže je méně důvodů sem přijít.
Jak je vidět, filmový průmysl ve Vancouveru to nemá zrovna lehké a těžko konkuruje s jinými oblastmi, které dávají velké daňové úlevy. Navíc se tu už ani nenatáčí Star Gate. Tento seriál byl dlouholetou stálicí pro místní okolí a přinášel do tamní pokladny plno peněz. Znamená to nejen příjmy pro místní radnici, ale i pro tamní obchodníky. Všichni věří, že WarCraft vytáhne tamní filmový průmysl nahoru a že to bude trhák. Níže je přiložena videoreportáž.
Zatím to tedy vypadá, že všichni jsou z filmu nadšeni, ale skoro nic o něm prakticky nevíme. Jedni se baví o tom, že se příběh bude točit kolem Arthase, jiní hovoří o tom, že film bude podle knížky Poslední strážce. Zatím jsme se však žádného oficiálního potvrzení příběhu nedočkali. Zatím tedy víme, kdo a kde bude film točit a to je tak vše. :) Těšíte se na WarCraft movie? Myslíte, že film bude trhák? Může film aspirovat na pomyslný titul: "Nejlepší film podle hry"? Jaký příběh byste rádi viděli ve filmu? O filmu můžete diskutovat dole v komentářích nebo se připojit do již zaběhlé diskuze na našem WoWfan fóru.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mondel 10.09.2013 20:04

No osobne si teda 100% myslím že to bude najlepší film natočený podľa počítačovej hry. Kto mu bude môcť konkurovať ? Samozrejme film ešte nevyšiel no 100 mega rozpočet a dobrý režisér a scenárista totálnu sračku hádam any nemoôzu natočiť. A kto im može konkurovať ? Totalne dosraty Silent Hill alebo nejaká uchylarna od Uwe Bolla na ktorej jeden nevie či sa ma smiať alebo plakať na nejakej 200 kilovej pič* ktorá lovy upírov alebo na hodne trápnom a nekvalitnom Far Cry. Ale zase česť výnimkám raz za 10 rokov natočí film na ktorý sa aj dá pozerať.

Caro 10.09.2013 19:48

Osobně se se o výsledek docela bojím. Lidi budou očekávat něco epickýho a budou to srovnávat se cinematicama a to asi nedopadne dobře. Navíc kolem toho Blizz udělá zase humbuk a lidi fakt budou čekat nesplnitelný.

Radiaw 10.09.2013 18:30

On když doktor Lee řikal v jednom díle Stargate SG1, na jedné planetě že to tam vypada jak v Elwyn Forest, tak to asi Duncana přesvědčilo, že se v Kanadě vyplatí točit Warcraft

seanito 10.09.2013 18:24

No nevím co Vancouver nabídne za prostředí, ale ona stejně bude asi jedna velká animace

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet