Warcraft Knihy - Komixy, Honory ve WotLK

Sekce Knihy Warcraft byla trochu zastaralá, protože v ní chyběly tři nové knihy (komixy), které postupně vyšly před nějakou dobou. Zatím si můžete přečíst info o každém z nich a až doladím poslední drobnosti, budete si moct všechny knížky v klidu zakoupit (a nebo i možná vyhrát, ale pšt!).

Komix z kultovního světa WarCraftu od jeho nejlepšího spisovatele. * Válkou rozpolcený svět sužují krutí draci, elfové prahnoucí po moci a armády Nemrtvé zhouby. Ještě ke všemu se znovu objeví dávno ztracená zdroj nepředstavitelné destruktivní síly. Hodný modrý drak, který na sebe umí vzít lidskou podobu, se neohroženě pustí do boje se silami zla. Na nebezpečné cestě za spravedlností se setká s Anveenou, zvláštní kráskou, která zná velké tajemství...

A ještě k druhé zprávě. Honory se s vydáním datadisku (jak se dalo předpokládat) všem hráčům vymažou. Totéž se stane i s jejich marky z battlegroundů (Marks of Honor). Pokud jste si však "farmili" honory a mysleli jste si, že si na 80ce koupíte IMBA věci, nemusíte hned smutnit. S vydáním datadisku totiž Blizzard odstraní atributy Bind on Pickup a Unique-Equipped ze všech gemů, které se dají koupit za honory. To znamená, že byste před vydáním datadisku měli nakopit tyto gemy a pokusit se je prodat v aukci, protože nyní jdou všechny tyto gemy prodávat a navíc můžete mít více stejných diamantů na sobě na jednou.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet