Warcraft Movie - Orgrim Doomhammer

http://media.wowfan.cz/uploaded/Orgrim_WMovie
Určitě je nás tu povícero, kdo více či méně trpělivě čekáme na jakékoli další informace o chystaném Warcaft filmu. Nuže, přátelé, dnes je náš šťastný den, neb se nám dostalo nesmírné cti spatřit jednu z hlavních postav filmu, Orgrima Doomhammera, v celé své kráse. Tedy, spíše v celé své mužnosti. (Nebo snad orkosti...?) Dámy a pánové, bez dalších průtahů vám představuji velkého náčelníka Orgrima Doomhammera!
Těžko uvěřit, že se pod maskou tohoto úctyhodného a děsivého stvoření skrývá charismatický mladý herec Robert Kazinsky. Režisér Duncan Jones se o Kazinském vyjádřil v tom smyslu, že jako Doomhammer musí vystoupit někdo, kdo ve své roli dokáže být jak drsný a neústupný, tak s nějakým tím nádechem humoru. A pokud jste viděli nějaké tematické video (pokud ne, pak doporučuji toto), pak víte, že Kazinsky je tohle všechno a ještě mnohem více. Robert je zkrátka neskutečný sympaťák, a za sebe musím říct, že když ve výše zmíněném videu v první minutě zařve "For the Horde!" s Doomhammerem v ruce, mám chuť okamžitě obléct brnění a narukovat pod jeho velení. Co dodat? Za sebe snad už jen to, že i kdyby všechno ostatní ve Warcraft filmu bylo nakonec hrozné, tak jsem pevně přesvědčená o tom, že Kazinsky jako Orgrim bude dokonalý a nezapomenutelný. Bude to ork tak živý a skutečný, jak bychom si jenom mohli přát. (Pro zajímavost, na tvorbě Orgrima dělá stejný CGI tým, který vytvořil Hulka v posledních Avengerech.) Ještě připomínám, že film přijde do kin 10. června 2016, a... FOR THE HORDE! Nuže, povězte mi, jak se vám líbí drsný náčelník Orgrim? A na koho se ještě enormně těšíte? Na Krále Llanea, Garonu Halforcen nebo snad velkého mága Medivha?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 19.05.2015 15:34

Už aby ten film byl tu.

cerberos 19.05.2015 15:34

pokud tam bude Sylvanas,tak pak zařvu FOR FORSAKEEEEEN!!!!!,ale souhlasím,jak zařval For the Horde!,byl jsem pyšný na své miláčky kteří jsou u hordy,těším se nejvíc na Sylvanas Windrunner,nevím jestli tam bude....

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet