WarCraft movie trailer s českým dabingem!

http://media.wowfan.cz/uploaded/warcraft-film
Na této stránce snad není člověka, který by neviděl trailer na Warcraft movie. Brzy pro uvedení na letošním BlizzConu jsme vám jej představili i s českými titulky. Nyní máte možnost zhlédnout i verzi s českým dabingem!
Jak hodnotíte dabing? Přijde vám povedený, nebo má své mezery? Co říkáte na název filmu? Půjdete do kina na verzi v originálním znění, nebo s českým dabingem?

Naposledy upravil/a Bellatrix 10.11.2015 v 21:14:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Deathkroman 10.11.2015 19:39

Durotan má hlas, který bych podle poslechu tipoval spíše na Groma. Orgrim má celkem dobrý a odpovídající hlas.Lothar.. inu když začal na začátku mluvit, myslel jsem si že to uvádí Medivh.. A to jak skáče na Gryfona.. NO COMMENTKrál Llane má hlas, který neodpovídá jeho věku.. Gul´dana jsem si představoval fakt úplně jinak.. tohle je.. bez efektu a spíš bych ten hals dal nějakýmu přijemnému staříkovi, ne Gul´danovi..Ostatní postavy jsou celkem v pohodě, ale přijde naprosto amatérské.. dost to zkazí dojem z filmu..

Ferion 10.11.2015 18:20

Ten hlas orků mi hrozně připomíná Wraithy z SGA, jinak celkově mi to zas tak příšerný nepřijde, a jako ten Lothar mi tam nesedí i tak takže na hlasu mi moc nezáleží

Draculla 10.11.2015 18:04

[url]https://www.youtube.com/watch?v=KxnLLfX6s1s&feature=youtu.be&t=1m47s[/url] vs [url]https://www.youtube.com/watch?v=nQRDrc57j8Q&feature=youtu.be&t=14m13s[/url]Aspoň niekto z WCIII dabingu

Ellendway 10.11.2015 17:57

Warcraft III dabing byl sice vtipný, ale byl to příšerný překlad.

Muradin 10.11.2015 17:45

No tak tohle prosím ne. Někdy se českej dabing nepovede, ale tohle? Né jen že se hlasy nehodí k orkům, kteří znějí jak transformeři, ale nepovedli se ani lidé... Warcraft 3 měl dabing super. Jestli to někdy uslyším tak to bude ze tří důvodů. 1. Budou to dávat v televizi 2. Budu chtít vědět jak je hrozný 3. Bude to tak dobrý film, že na to půjdu kdykoliv to bude možné.Jako snaha se cení, ale tohle si radši nechám ujít.Název je docela v pohodě. Možná tam Blizzard nějaký ten přídomek mohl dát.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet