Warlords of Draenor: Nové modely vůdců

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
V předchozích dnech jsme vás informovali o spuštění alfy Warlords of Draenor, nadcházejícího datadisku. Blizzard na něm pracuje, seč může a dokazuje nám to už od BlizzConu 2013, zvláště na Garrisons a přestavbě modelů ras. Bylo tedy jen otázkou času, kdy nám Blizzard představí, jak vlastně budou vypadat ústřední postavy nového datadisku a dokonce i Velen, vůdce draeneiů se dočkal svého unikátního modelu. Právě na MMO-Championu se nedávno objevily právě ukázky nových modelů.

Blackhand

Za První války, když orkové pronikli skrze Temný Portál, byl Blackhand vůdcem sjednocené Hordy… tedy vůdcem ne v tom pravém slova smyslu, jelikož za nitky prakticky tahal Shadow Council v čele s Gul'Danem. Jenomže pak se Orgrim Doomhammer rozhodl, že takhle to dál nejde a srazil dosavadnímu vůdci hlavu z ramen. Ve Warlords of Draenor je ale všechno jinak. Orkové se nenapijí Mannorothovy krve a Blackhand bude součástí něčeho daleko většího: takzvané Iron Hordy jakožto vůdce Blackrock klanu sídlícího v surovém Gorgrondu. Vliv technologií, které do minulosti Draenoru Garrosh přinese, je na jeho vzhledu doopravdy znát.
Blackhand

Kargath Bladefist

Vůdce klanu Shattered Hand můžete na Outlandu potkat v dungeonu Shattered Halls. V Burning Crusade neměl nijak vábný model a Blizzard se to rozhodl napravit. Právě ve Warlords of Draenor jej budeme moci potkat jakožto náčelníka klanu Shattered Hand ve Spires of Arak.
Kargath Bladefist

Durotan

Náčelník klanu Frostwolf pocházející z mrazivého a nehostinného Frostfire Ridge a zároveň otec Thralla a přítel Orgrima Doomhammera. V minulosti se odmítl napít Mannorothovy krve, za což byl on i jeho klan vyhnán, a ani teď za jiné situace nebude chtít mít nic společného s Iron Hordou. A proto bude mít Horda možnost si s Durotanem promluvit v míru a zjistit, jak moc velkou pomoc nám tento klan může ve válce poskytnout.
Durotan

Grommash Hellscream

Jméno náčelníka klanu Warsong je už bezesporu legendární a zajisté nemusím psát proč. I jeho ve Warlords of Draenor konečně uvidíme, ale jak vše bude probíhat, když právě Grom bude stát v čele nepřátelské Iron Hordy? To ví snad jen Blizzard… a také lidé, kteří již mají přístup do alfy.
Grom

Kilrogg Deadeye

Klan Bleeding Hollow dostal jméno právě podle tohoto orka, který v mládí přišel o oko. Na Draenoru má jeho klan sídlo v Tanaan Jungle, džungli, která se posléze stane Hellfire Peninsulou. Kdo ví, zda mu oko nevypíchla nějaká pěkná kytička v již zmíněném pralese, jelikož sám Blizzard se vyjádřil, že právě Tanaan bude místo tak surové, že nám doslova sežere obličej. Jedné kytce se to u Kilrogga zřejmě podařilo. Pokud se vám zdá, že model má podivnou texturu, ještě není plně dokončen a přibude textura sukně a nátepníků.
Kilrogg

Thrall

A konečně zde máme Thralla. Thrallův model se již jednou v Cataclysm měnil a nutno podotknout, že se velmi povedl. Ale v době, kdy nastane boj proti Iron Hordě a my se budeme muset vydat na Draenor, abychom ji zastavili, ani Thrall nebude chybět a jak můžete vidět, znovu oprášil své staré brnění. Doufejme, že ze setkání Thralla a Durotana Blizzard vykřesá co nejvíce.
Thrall

Velen

A je to tu. Mnoho vůdců Aliance i Hordy dostalo svůj nový model, avšak někteří si stále musí ještě nějakou dobu počkat. Velena už se to netýká, jelikož v nadcházejícím datadisku bude mít svou roli… a s ní přichází i nový model. Podle lore má Velen alabastrovou pleť, ale Blizzard se drží zajetého modelu a proto mu zůstal tmavší odstín. Velene, vypadáš opravdu pěkně.
Velen
V nadcházejících dnech na vás budou čekat další ukázky nových modelů, jelikož Blizzard na datadisku pracuje jako pominutý a proto se dočkáme i upravených modelů zvířat, zbraní, zbroje a je jen otázkou času, kdy uvidíme další upravené hratelné rasy. Pokud si budete chtít přečíst něco více právě o vůdcích orkských klanů, Bellatrix si pro vás již před nějakou dobou připravila článek Orkské klany. Který model se vám líbí nejvíce? Líbí se vám pokrok, který Blizzard ohledně vzhledu NPC i objektů udělal?

Naposledy upravil/a Esperanta 08.04.2014 v 17:18:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Merio 11.04.2014 18:33

Škoda jen, že nepředělali barvu kůže Velena, tak jak má být.

Ensscz 09.04.2014 20:06

Vypadá to fakt skvělě. Akorát doufám, že si pohrají více z obličejem Thralla. Nejlíp vypadal v Cata a MoP. A hlavně jsem si na to už zvykl. Snad to změní.

morver 09.04.2014 15:11

ten Grom by mohl byt trochu min nahrbeny a trochu hubenejsi jenak ale pekne modely

Sir Finley Mrrgglton 09.04.2014 09:03

Viem, že väčšine sa nepáči, lebo pripomína Deathwinga... ale Blackhand je pre mňa čo sa výzoru týka najlepšia postava (hneď po Lich Kingovi samozrejme)

cerberos 09.04.2014 06:55

Thrall nám nějak zestarl,možná je to tím,že je z něho taťka,milejší a lepší byl ve vanille v tom černém brnění s mosaznýmí pláty od Doomhammera,a Blackhand hm.. druhej Deathwing v humanním orské podobě,u Groma je to lepší akorát by měl být trochu hubenej..

ZaraCON 09.04.2014 00:43

Thrall mi teď připadá, jak kdyby teprve objevil Pandarii

DaveL 08.04.2014 22:51

Muradin
Ale ty zóny stejně stejně nejsou moc dodělaný.
To bude proto že je to stíle ALPHA verze

Mordecay 08.04.2014 20:25

Azgraloth
nevíte čirou náhodou jestli ve WoD bude Brox ?
Zatiaľ sa v súboroch nenašiel žiaden Saurfang

Muradin 08.04.2014 19:41

MrPendou
Taky jsem si řikal, už vyšel i Tauren model s animacemi .. navíc už jsou screeny ze všech zon i jungle. a tedkom i dungeony
No právě... je práce až nad hlavu. Ale ty zóny stejně stejně nejsou moc dodělaný.

Azgraloth 08.04.2014 19:36

nevíte čirou náhodou jestli ve WoD bude Brox ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet