World of Warcraft: Miniatures, Warcraft Movie

Pamatujete ještě na Stopu, na redaktora, který psal články hlavně o lokacích, ale který už hodně dlouho na web ničím nepřispěl? Ačkoli se o web příliš nazajímal, svět Warcraftu ho ještě neomrzel a jednoho dne začal hrát deskovou hru World of Warcraft: Miniatures. Podle všeho ale tahle hra nemá příliš velkou úspěšnost, proto se Stopa rozhodl, že napíše článek, který by ji více zpopularizoval. A kde jinde by mohla získat větší popularitu, než na největší české fanstránce World of Warcraft?



Určitě už jste slyšeli o karetní hře World of Warcraft, ale víte, že existuje i desková hra s miniaturami na motivy nejhranější hry na světě? WoW: Miniatures je sběratelská hra s miniaturami (figurkami) postav ze světa Warcraftu. Hraje se ve dvou hráčích na hexagonovém hracím plánu. Každý hráč hraje se třemi postavami , mezi kterými jsou běžné postavy a rasy jako ork válečník, gnóm mág, ale existují i miniatury známých hrdinů jako Thrall, Tyrande nebo Lady Vashj.

Zítra se můžete těšit na další informace o patchi 3.3 od Jerrykyho a ode mě, ve středu pak na web v novém!

UPDATE (21:55) - Našel jsem jednu zajímavou informaci o Warcraft Movie! Na IMDB.com byly upraveny informace k Warcraft Movie. Za prvé se změnil rok vydání, z 2012 na 2011 a hlavně byl změněn název filmu na Warcraft: The Rise of the Lich King, což hodně mění původní představu o ději, ve kterém by se neobjevil Arthas. Každopádně to může být pouhá spekulace, protože pokud by film opravdu popisoval vývoj Krále Lichů, nešlo by o nový Warcraft příběh, který nám původně Blizzard sliboval.

Naposledy upravil/a Wrent 04.10.2009 v 22:00:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet