World of Warcraft Annual Pass

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/blizzcon2011
Na zahájení BlizzConu 2011 byla oznámená výborná věc. Hráči, kteří se zapojí do akce World of Warcraft Annual Pass, získají dárky a Diablo 3 zcela zdarma. Hráči se mohou upsat k placení 12-měsíců World of Warcraftu. Jako dárek za upsání získá každý hráč epické dárky:
  • Diablo 3 zdarma - Jde o digitální verzi hry, která bude stažitelná přes Battle.net. Hra bude k dispozici hned po vydání. Jedná se o plnou hru, žádný trial.
  • Tyrael’s Charger WoW Flying Mount - Nový létající mount pro World of Warcraft ve stylu Tyraela. Bude dostupný pro všechny již stávající a nově vytvořené postavy. V poště se objeví hned po spuštění patche 4.3.
  • Přístup do bety Mists of Pandaria - Získáte garantovaný přístup na betu nového datadisku Mists of Pandaria (beta bude oznámená).
Mnoho z vás se asi ptá, jak platba probíhá. Zda se musí zaplatit celý rok najednou nebo se může platit měsíčně. Je to jedno. To znamená, že můžete využít jak měsíční, tří měsíční nebo půl roční poplatky pomocí kreditní karty nebo game-karty, které jsou dostupné po dvou měsících. Měla by fungovat i služba Recruit a Friend, která po aktivování druhého účtu dává měsíc zdarma. Než se přihlásíte do Annual Passu, uvědomte si prosím, že nebude možno vypnout placení hry celý rok.
annual pass account
Další věci, které musíte splňovat, jsou ty, že vám bylo více jak 18 let, máte platnou kreditní kartu alespoň na rok dopředu a váš World of Warcraft účet byl založen před 18.10.2011. Pro více podrobnějších informací doporučuji si přečíst podrobný FAQ, který naleznete na oficiálních stránkách Blizzard Supportu. Pokud se chcete přihlásit a získat dárky, stačí vyplnit vše potřebné na adrese World of Warcraft Annual Pass.

Naposledy upravil/a Ellendway 24.10.2011 v 21:19:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš
Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Coxx 25.10.2011 12:02

Přesně Javorovej! ... A vyjde levněji, nebo stejně? Eště jsem na to pořádně nekoukal

Javorovej 25.10.2011 11:47

Oveckoun
Já musím bohužel souhlasit že tohle je jen další marketingový tah. Trošku vydírání s tím že Musíte hrát rok Tohle je prostě pojistka kvůli Star wars
Tak to ale chodí. Každá firma nabízí nový produkt s něčím extra, aby přitáhla zákazníky před něčím novým z konkurence.Ti, co na Blizz nadávají, budou nadále nadávat jak si blizzard zajišťuje finance atp. Ti ostatvní v tom vidí konečně rozumný krok.Wowko si platim měsíčně už několik let, tak proč si to nedat na rok, když je to pro mě vlastně jen formalitka? A v tomto případě je Diablo zdarma naprostá bomba!

Coxx 25.10.2011 11:23

Jdu do toho x)

Oveckoun 25.10.2011 11:14

Já musím bohužel souhlasit že tohle je jen další marketingový tah. Trošku vydírání s tím že Musíte hrát rok Tohle je prostě pojistka kvůli Star wars

Gustafa 25.10.2011 09:36

Tak jako hlavní důvod co byl řečený na blizzconu je, že hodně wowkařů chce hrát i diablo a tak pro ně udělali tohle aby nemuseli platit obě hry zároven

Jerryky 25.10.2011 09:23

MasterMajkl
Blizzard uz musi byt hodne zoufali aby si udrzel hrace.Tohle je tah si zajistit finance na dalsi rok. :-) Kdyby neprichazel datadisk pro sikmooke sel bych do toho.
Je to marketingový tah a přišel s tím sám Mike Morhaime, který řekl, že to zní sice šíleně, ale jako šef Blizzardu to může udělat. Navíc, WoW si zaplatí hodně lidí, tudíž ho bude hrát možná ještě více lidí, oni na tom vydělají a po vydání Diabla mohou říci, že ho hraje po prvním týdne třeba 5 milionů lidí, což je prostě obrovské číslo.

MasterMajkl 25.10.2011 09:17

Blizzard uz musi byt hodne zoufali aby si udrzel hrace.Tohle je tah si zajistit finance na dalsi rok. :-) Kdyby neprichazel datadisk pro sikmooke sel bych do toho.

Gustafa 25.10.2011 09:14

Zajímá mě jedna věc. Musí být ta kreditka přímo na mé jméno, které mám na Bnetu?

Biff 24.10.2011 21:38

Nevíte někdo do kdy tahle akce platí?

CrazyMuffin 24.10.2011 21:25

mato6666663
ami nejako nejdú dohromady :/
Proč? Musíš mít účet založenej před Blizzconem (to je jasný), musí ti bejt 18 (to snad taky) a tvoje kreditka musí mít platnost aspoň rok ještě.. Platit pak můžeš jak doposud, ale až prostě narazíš na moment, kdy nebudeš mít přidanej gametime, automaticky ti to strhne z kreditky měsíc (kterej se ti přidá k účtu). Prostě za celej rok nebudeš mít pauzu od placení. Ale můžeš si třeba už teď přidat několik klíčů z gamecard, aby ti vyšel až na 12 měsíců. Tím pádem se ti z kreditky nic nestrhne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet