WoW: TCG Tomb of the Forgotten nyní v prodeji

http://media.wowfan.cz/uploaded/tcgtof
Dnes tu máme něco pro příznivce World of Warcraft Trading Card Game. V Blizzard Store obchodu se totiž objevil nový produkt a není jim nic jiného než další rozšíření pro WoW: TCG s názvem World of Warcraft TCG Tomb of the Forgotten! Tento poslední dodatek představuje novou rasu, hrdé a rituálně založené Tol'vir, a tři nové hrdiny - Paladina, Priesta a Rogue.
Po generace, rádoby dobyvatelé pustošili zemi při hledání bájné zbraně Titanů. Chcete-li chránit svět, musíte se zocelit a čelit Ztracenému městu Tol'vir. Budoucnost není vyrytá do kamene.
Stejně jako u předchozích Wolrd of Warcraft TCG setů, budou i nyní moci hráči získat speciální Loot karty, které poskytují itemy v počítačové verzi World of Warcraft. Jako příklad si můžeme uvést tyto karty: Sand ScarabSand Scarab (Common): Umožní hráčům vyvolat non-combat companiona (společníka, který se nedá využít v boji), aby s nimi sdílel jejich dobrodružství. Spurious SarcophagusSpurious Sarcophagus (Uncommon): Poskytuje vám zážitek, jaké to je být uvnitř sarkofágu, včetně vrzání a jiných zvuků, které uslyší všichni v dosahu. White CamelWhite Camel (Rare): Vaše postava dostane exkluzivního mounta, se kterým můžete podnikat různá dobrodružství po Azerothu v Tomb of the Forgotten stylu. Balení Tomb of the Forgotten Booster Packs obsahuje 16 karet, The Tomb of the Forgotten Display Box obsahuje 36 balíčků a Tomb of the Forgotten Epic Collection opbsahuje vše, co vidíte na tomto obrázku. Pro více informací o World of Warcraft Trading Card Game navštivte naši sekci na webu nebo specializovanou stránku.

Naposledy upravil/a Astra 25.06.2012 v 19:31:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

mirdax 26.06.2012 23:49

Aha jo diky uz sem si rikal... :-D

Ellendway 26.06.2012 23:23

mirdax
OT: Hele zda se mi to nebo tu mizi novinky?
Nezdá. Mažeme novinky, které jsou neaktuální - viz. stream z MoP. A na žádost Blizzardu jsme stáhli novinku o MoP obalu.

mirdax 26.06.2012 23:21

OT: Hele zda se mi to nebo tu mizi novinky?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet