WoW Classic - Battlegroundy a třetí fáze

  Classic    1.13.3    Battlegroundy   

Již dnes bychom se měli dočkat nové aktualizace pro WoW Classic. Co nového přináší? Na to odpověděl na fórech komunitní manažer Thyvene.

<Community Manager> Thyvene zdroj

 

S každotýdenní údržbou dojde k aktualizaci WoW Classic na verzi 1.13.3, která obsahuje několik změn. K vydání tohoto patche v Evropě dojde ve středu 11. prosince ve 3:00. 

World of Warcraft Classic verze 1.13.3

Battlegroundy

Válečná pole byla otevřena a aliance se s hordou utkají ve Warsong Gulch a Alterac Valley.

 

Warsong Gulch je 10v10 capture the flag battleground, kde se každá frakce snaží odnést nepřátelskou vlajku do své základny a současně v tom samém zabránit svým protivníkům. V jednotlivých hrách se vždy utkají hráči v rozmezí následujících úrovní: 10-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59 a 60.

 

Alterac Valley je ohromná hra na přetahovanou pro 40 hráčů každé frakce s mnoha questy, objectivy a místy zájmu. Všichni hráči lvl 51+ se utkají v epické bitvě s odměnami za reputaci a questy. Některé odměny jsou velmi ceněné jako například Don Julio’s Band, Lei of the Lifegiver, a Ice Threaded Arrows/Bullets.

 

Aliance může vstoupit do Warsong Gulch v Silverwing Grove v Ashenvale Forest, zatímco horda nalezne svůj vstup u Mor’shan Base Camp v severních Barrens. Vstup pro obě frakce do Alterac Valley se nalézá v Hillsbrad Foothills. Do obou battlegroundů lze také vstoupit po promluvení s odpovídajícími battlemastery v hlavních městech.

Battlegroundy jsou cross-realm, což znamená, že se spolu utkají hráči ze všech realmů daného regionu.

Invaze elementalů

Napříč Kalimdorem se budou občasně objevovat Blazing, Thundering, Watery a Whirling Invaders v zónách Un’goro Crater, Azshara, Winterspring a Silithus. Vypadá to, že se elementálové snaží zjistit, jak daleko se v těchto oblastech dostanou, než narazí na odpor hordy nebo aliance.

Klíčenka

Ve vašem micro menu se nyní nachází ikonka klíče, která otevírá klíčenku, do které se vejde až 12 klíčů.

Další změny

  • Došlo k úpravě lua API, která zabrání některým addonům využívat komunikační kanály způsobem, který je proti duchu hry.
  • Patch obsahuje podporu pro placený Character Transfer, který může být v budoucnu aktivován.
  • Spustitelný soubor World of Warcraft Classic byl přejmenován.
  • Bug fixy

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mezkyc 18.12.2019 15:01

Dnešním dnem jsem po téměř 15 letech skončil z wowkem. Horší Vanillu než má blizzard sem snad ještě nehrál. Zlatej Nostalrius. Dnes za 450tis honoru. Z ranku 3 na rank 4 To si dělají srandu ne? Dementi.

Akari 14.12.2019 16:20

BG jsou tu a world PVP mrtvé, problém s vyvážeností frakcí vyřešen.

Batole 13.12.2019 11:38

Jak je to s tím AVčkem? Slyšel jsem legendy, že na původní vanille mohlo trvat jedno AV i několik hodin, ale aktuálně AVčko na Classicu trvá zhruba 15 minut a je dobojováno. Je tam něco špatně? Nebo si to mám vysvětlit tím, že prostě rok 2019 a lidi ví jak to celé obejít. Osobně jsem z toho velmi zklamán, protože na AVčko jsem se dost těšil.

Lockdaar 13.12.2019 13:22

AV jsem zatím nebyl ale taky jsem slyšel o tom, že trvá prý celkem krátkou dobu. Nevím tedy, jak to reálně je, ale myslím si, že je to pravděpodobně i dost tím, že je to jednak 15 let starý obsah a jednak se asi i dost skládají premade grupy na bg kvůli farmění honorů a lepší koordinovanosti. Ono celkově co od toho jinýho taky očekávat, když je to 15 let starý obsah, který mají někteří natrénovaný několik let a kolik je taky v dnešní době různých příruček a fíglů na vanillu, tak se asi není čemu divit...

kritik 15.12.2019 04:25

Jako pametnik vanilly a ruznych verzi AV musim bohuzel konstatovat ze tady to Blizzard nezvladnul, totiz implementovali do hry AV verzi 1.12, ktera je strasne osekana oproti puvodni verzi, takze to jde takto rushovat, i nakonci vanilly se to takto delalo, puvodni verze skutecne trvala i 6+ hodin ale ta tu bohuzel neni, opet dalsi ukazka ze delat classic na verzi 1.12, kdy bylo spustu veci ulehceno a zjednoduseno nebyl dobrej napad, jestli chce nekdo rushovat AV muze hrat retail toto je fajt o nicem ..

Lockdaar 15.12.2019 10:18

@kritik upřímně nemyslím si, že by původní verze AV něco hodně změnila - ne v dnešní době. Mentalitu lidí jen tak nezměníte a když budou chtít rushovat (nebo se vytvoří pro lepší koordinaci i nějaký premade grupy na farmění honorů), tak budou rushovat i tu původní verzi, akorát by třeba trvala jen o trochu dýl, to je asi ale tak všechno, pochybuji že by 1 hra původní verze AV trvala dneska i přes 6 hodin.
A tohle samý v bledě modrým by bylo i s tím, jak si lidi stěžovali, že Ragnaros s Onyxii jsou hodně nerfnutý oproti dřívějším patchům - upřímně byla by to v dnešní době nějaká velká změna, když by nerfnutý nebyli? Stejně by to lidi rushovali tak jako tak. Řekl bych ale, že za tohle Blizzard nemůže, že lidi dneska všechno honem rychle rushujou

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet