WoW Classic – Blizzard zlevňuje klon postavy

  klon    tbc classic    tbc   

Blizzard velmi rychle zařadil zpátečku po toim, co zpětna vazba na cenu klonu postavy byla silně negativní. Hráči defakto obvinili Blizzard (resp. Activision) z hamižnosti a na toto konto vznikaly desítky memů, viz novinkový souhrn z minulého týdne. Někde v zapadlém koutku Activisionu se objevilo rozblikalo červené světlo a probudilo se něco jako svědomí, načež došlo ke zlevnění předraženého klonu.

Kaivax zdroj

Zdravíme WoW Classic hráče! Rádi bychom vás informovali o nápravě, kterou chystáme.


Když se přihlásíte do WoW Classicu příští týden, u každé postavy si budete moct vybrat mezi tím, zda zůstane na Classic Era realmu, nebo zda bude pokračovat do Burning Crusade Classic. Pro ty, kteří chtějí hrát obě verze, nabízíme placenou službu klonování postavy na obě verze hry.


Tato služba je pro nás nová. Původní koncept ceny této služby byl založen na tom, jak máme naceněné další věci a služby. Chtěli jsme, aby hráči, kteří si vyberou Classic Era realmy, cítili, že budou moct budovat přátelství a guildy s ostatními hráči, na které se mohou spolehnout.


Během uplynulého týdne jsme dostali od komunity spoustu zpětné vazby a proto jsme se rozhodli snížit cenu. Tato cena nejspíš dosáhne toho, čeho jsme chtěli a zároveň ji bude moci využít více hráčů, jenž se rozhodnou hrát na Classic Era realmech i na Burning Crusade realmech.


Po velmi pečlivém zvážení jsme se rozhodli snížit cenu na 15 Euro.


Velmi si vážíme hráčské vášně pro hru a jejich pozornosti. I my hrajeme WoW a těšíme se, až se s vámi potkáme na Classic Era i Burning Crusade realmech, a že společně po vašem boku projdeme Temným portálem.


Děkujeme!
World of Warcraft Development Team

 

Na rovinu, chtít 35 dolarů za něco, co pár sekund obstará dobře napsaný program je (bylo) při nejmenším nemorální a je dobře, že Blizzard šel s cenou dolu. Bohužel jsme stále častěji svědky toho, že rozhodování o cenách nemá kompletně ve své režii Blizzard, ale za výdělky ženoucí se Activision. To nám do budoucna nedává moc celké naděje na ceny, na které jsme byli u Blizzardu zvyklí. Na druhou stranu je dobře, že tentokrát Blizzard nehrál mrtvého brouka a nenechal kauzu vyšumět do ztracena.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

everald 17.05.2021 11:58

Hmm
" chtít 35 dolarů za něco, co pár sekund obstará dobře napsaný program je (bylo) při nejmenším nemorální"
takže za defakto boost s plnou výbavou (to klon je, nebo ne?) je $35 moc a chceme slevu a budem hučet, za obyč boost chtít $39,99 je v pořádku? (nebo je snad obyč boost složitější?)
A copak bylo klonování i v původním TBC? Chcete všecko strašně pure a pak se tu bude stěžovat, že věc co nebyla je dražší než by "měla" být. Si do huby nevidíte...

ElvenPie 15.05.2021 22:24

https://www.pravopisne.cz/2014/12/zlevnit-x-slevnit/

WitekCZ 15.05.2021 22:56

Děkuji, opraveno.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet