WoW Classic – Celá řada nových realmů

  classic    realmy    launch   

Blizzardu konečně vytekly nervy s postupným přidáváním WoW Classic realmů kvůli zaplňování těch předchozích a rozhodl se pro radikální krok. Pět nových realmů pro Evropu, čtyři pro Ameriku. Nové realmy se zpřístupní k zakládání postav v pondělí 26. srpna v 19:00. Samotný Classic se spouští v úterý 27. srpna o půlnoci (tedy v noci z pondělí na úterý, nepopleťte to!)

 

Zároveň Blizzard zruší limitaci na zarezervování pouhých tří postav. Budete si moci předpřipravit až 10 postav na jeden Classic realm a celkově budete moci mít až 50 postav na celý svůj účet – tedy limity platící pro WoW Classic jako takový.

Blizzard zdroj

 

26. srpna 2019 v 19:00 odstraníme limitaci na vytvoření pouhých tří WoW Classic postav na jeden WoW účet. Od té chvíle si budete moci vytvořit až 10 postav na jeden Classic realm a až 50 postav na jeden účet napříč všemi WoW Classic realmy.

 

Zároveň se 26. srpna 2019 v 19:00 v tomto regionu otevřou následující nové realmy:

 

Název Typ Jazyk
Nethergarde Keep Normal angličtina
Flamelash PvP angličtina
Gandling PvP angličtina
Mograine PvP angličtina
Razorgore PvP angličtina

 

Pro veškeré realmy, které budou v tu dobu označeny jako Full (přeplněné) nebo které budou mít High populaci, platí, že hráči na nich mohou zažívat dlouhé fronty. Naléháme na hráče na Full nebo High realmech, aby se přesunuli na některý z nových realmů, aby se vyhnuli těm nejdelším frontám. Hráčská populace se tak lépe rozvrství a vám všem se dostane toho nejlepšího možného hráčského zážitku.

 

Děkujeme!

 

Předchozí anglické PvP realmy – Shazzrah, Golemagg, Gehennas a Firemaw – jsou všechny plné až na Firemaw.

 

Zároveň připravujeme článek se seznamem CZ/SK guild na jednotlivých realmech. Stay tuned!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 11.06.2023 15:24

Adjani smiled bitterly, looking losartan mucus in throat at Feng Die s eyes full of strange pain Yes <a href=https://finasterid.cfd>cost finasteride</a> From HF to CSA

Ordefefem 30.04.2023 05:10

I had also hoped to have children one day, but I can t imagine how dire the consequences would be if I happened to forget something important while caring for them, so that pursuit seems unlikely to happen now <a href=http://propecia.mom>finasteride prescription</a>

rarkaniek 05.03.2023 08:28

Here, we present an overview of epidemiological theory that reveals the potentially complex relationships between parasite virulence the detrimental effect that a parasite has on its individual host, prevalence of infection, and consequences for the population dynamics of the host <a href=http://buycialis.buzz>buy cialis online united states</a> According to American Family Physician, acne is caused by abnormal dead skin cell build up, which obstructs or clogs your pores, making it impossible for sebum nature s moisturizer to get onto the surface of your skin

Areon 26.08.2019 10:14

Jelikož jsem to na offi na svém serveru ještě nezažil tak se chci zeptat. Když je server full tak se na něj nejde přihlásit a založit postavu, nebo ano, ale bude třeba protrpět frontu? Jelikož jsou lidi již domluvení do jakých guild půjdou tak je dobré to vědět. Ještě bych chtěl vědět podle čeho se bude po spuštění počítat server jako full, jestli to bude podle počtu hráčů online nebo podle registrací?

Bellatrix 26.08.2019 12:36

Postavu si na něm vytvořit můžeš, ale při launchi tě pak čekají fronty. Podle Blizzardu mohou trvat zezačátku i několik hodin. Do fronty tě to hází podle toho, kolik je lidí online. Server má určitou kapacitu, a jakmile se přesáhne, začne to osatní hráče házet do fronty. A ta fronta pak postupuje podle toho, jak se dříve přihlášení lidi odlogovávají. Tzn. pokud jsi ve frontě třeba na 150. místě, tak musíš počkat, až se 150 lidí odhlásí ze serveru, a pak teprve tě to pustí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Areon 26.08.2019 12:39

@Bellatrix

Děkuji za odpověď

Sirda 23.08.2019 14:30

Mno, hádám že CZSK bude trvat na Golemaggu...

Bellatrix 23.08.2019 14:37

Taky si myslím. Resp. ti, co už tam jsou. Ale CZ/SK guildy budou prakticky na každém realmu, takže to opravdu nebude tak, že by se na jeden server slezla veškerá komunita a nikde jinde člověk nenarazil na Čecha nebo Slováka. Spíš jen na Golemaggu jich prostě bude víc.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Romik 28.08.2019 09:48

Ja to vnimam jako vrchol ignorantstvi ze strany radoby cz/sk komunity. Lide by meli vzit rozum do hrsti, vysrat se na tudle bandu co maji hlavy v zadku a prestat se chovat jako ovce.

Praotectrekkie 23.08.2019 14:23

U nás to bude v pondělí v sedm hodin večer, viz oznámení na evropských fórech https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/new-wow-classic-realms-opening-monday-26-august/73013

Cracky 23.08.2019 14:23

Super, počkám si na ten článek o CZK/SK guildách. Snad se někteří chytnou a půjdou na některý z nových realmů (nejlíp Mograine - top název =D) . Budu spíš více PvP hráče a vyloženě czsk komunitu nebudu potřebovat, ale rád bych byl aspoň v nějakém malém uskupení =) a nechce se mi čekat řady na Golemagg nebo jinam na full realm. Když bude nejhůř, tak stejně Blizz udělá free migrace.

Praotectrekkie 23.08.2019 14:27

Přehled dosavadních guild je tady https://wowclassic.cz/guild-recruitment/seznam-guild/.
Ale je fakt, že většina z nich je právě na těch nejvytíženějších.

Throx 23.08.2019 14:22

Oni su dementi a teraz to daju ked je komuniya dohodnuta par dni pre lunchom..... to nemohly dat hned na ziaciatku 10 ..... a potom keby umieraly dat iba free transfer na tie z vacsiou popkou....

Lockdaar 23.08.2019 14:39

No ale tomu se právě chtějí logicky vyhnout těm mrtvým serverům a tomu následnýmu řešení co s nimi. Technický problém by to nebyl vyřešit takto případné mrtvé servery, ale marketingovému oddělení Activisionu by se to nejspíš vůbec nelíbilo tohle, když teď mohou krásně vytáhnout s tím, jaký je o Classic velký zájem, ale pak by třeba přišel úpadek a museli by to takto řešit, tak by to pro ně nevypadalo z marketingovýho hlediska zrovna moc dobře..
Je ale na druhou stranu takhle při spuštění určitě dobře, že jich přidali tolik, jelikož to minimalizuje případné dlouhé fronty, tak snad se jim to pak časem nějak hodně nevymstí, jelikož by se to týkalo ve finále i samotných hráčů, když by byl pak nějaký realm, na kterým by hráli, mrtvý.

twice 26.08.2019 07:46

@Lockdaar No dobře, ale přijde ti že přidáním 5ti serverů den před vydáním, těm mrtvým serverům předešli? Řekl bych že právě naopak.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet