WoW Classic – Firemaw, další PvP realm pro Evropu

  classic    realmy    firemaw   

Hned poté, co se zveřejnila první várka realmů pro WoW Classic, převládal názor, že takového množství realmů rozhodně nebude stačit. A potvrzuje se to znovu a znovu. V první fázi byly oznámené jen dva anglické PvP servery, Shazzrah a Golemagg. Poté, co se oba naplnily, přidal Blizzard ještě Gehennas. A i ten je nyní plný!  Proto se Blizzard rozhodl přidat další anglický PvP realm – Firemaw. Realm se zpřístupní k zakládání postav dnes ve 20:00.

Blizzard zdroj

 

Stávající PvP realmy jsou nyní všechny buď Full (plné) nebo mají High (vysokou) populaci. Jelikož na Full realmech vyvstává riziko rozsáhlých front, např. na realmu Shazzrah by mohly nastat fronty 10 000+, otevíráme další anglický PvP realm, a to v úterý 20. srpna ve 20:00 (našeho času, pozn. překl.).

 

Firemaw – PvP – angličtina

 

Apelujeme na hráče na PvP realmech, aby zvážili přesun na tento nový realm. Napomohlo by to co nejrovnoměrnějšímu rozložení hráčské populace před launchem a vám by to poskytlo ten nejlepší možný hráčský zážitek.

 

Amerika rovněž dostala dva nové PvP realmy, Blaumeux a Skeram.

 

Na jakém realmu/na jakých realmech jste zakotvili? Budete se někam přesunovat?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sirda 22.08.2019 10:22

Na Blizzardím fóru jsem se dočetl toto:
Update Firemaw please. A lot of Czech :czech_republic: and Slovak :slovakia: players are going there due to Golemagg and Shazz overcrowding. Spoke to a lot of guilds and personally or on discord channels.

Je v plánu nějaký velký přesun na tento server? Jinak, Nějaké sumář CZSK guild by nebyl k mání?

Sirda 21.08.2019 09:07

To máte jedno zda budou poloprázdné...včera co byl ten Reddit s vývojářema, tak bylo řečeno toto:
!We're considering integrating a character transfer service once players have reached higher levels. This was available in the original WoW. We'll look at the rules we imposed at that time and also discuss the implications of players moving to a new realm. We believe realm identity is an important aspect of Classic so any guidelines around transfers should support this belief."
Na začátku při přelidnění zvažují free transfer, ovšem později možná placený Nebo spojej servery... Ale tak nebo tak komunita se udrží na slušné úrovni(muj nazor)
A jinak mě potěšilo takové "skoro" potvrzení TBC
"We've done most of the hard work by bringing back 1.12 so progressing to Burning Crusade would be a lot easier for us. Our plan is to identify everything we need to do should we ever decide to go this route. We want to be sensitive to the desires of our players. Some may want BC and some may not. We'll be following the Classic community closely to help determine what our next steps should be."

Hromovapest 21.08.2019 18:34

Pokud by dali TBC a WTLK tak bych si to zahrál i možná.Pokud by mě časově to současné wowko umožnilo.

zahadum 20.08.2019 15:46

joooj tých ešte bude treba kopec....

Lockdaar 20.08.2019 16:04

Na jednu stranu pravda teď před spuštěním ale aby jich pak taky na druhou stranu nebyl ve finále kopec prázdných nebo poloprázdných.
Mimochodem němci taky teď dostali myslím další 2 nový realmy

Cecil 20.08.2019 18:10

@Lockdaar Pravda. Classicu strašně fandím, ale nalejme si čistého vína - není to pro všechny, očekávám že taková polovina lidí z prvních dnů u toho dlouhodobě (do půl roku) nevydrží. Ať raději přidají na launch více layerů, než mít po půlroce poloprázdné realmy.

Tonino 20.08.2019 19:34

@Cecil: nechcem byt zlym prorokom, ale myslim si, ze po pol roku bude velkost populacie od 20 do 33 percent z tej, co bude po mesiaci od otvorenia. (Nie pri otvoreni)

Hromovapest 21.08.2019 00:38

Nebude :-) Jde jen o počáteční nadšení.pak přijde kruté probuzení.A realmy budou poloprázdné.Některé nebudou mít ani těch 50%. To není hejt ale fakt.

Akadabegre 21.08.2019 08:34

@Hromovapest A to vieš ako? Máš snáď prístup k dátam od Blizzardu alebo len nezmyselne plácáš?

Ctrl 21.08.2019 15:09

@Hromovapest Však v tomhle je Blizz flexibilní... je přeplněno - přidá servery.... až to opadne, nějaké sloučí. V tom nevidím celkem problém, v mnoha MMORPG se to děje (např. když byl Lineage Classic, taky se servery po nějaké době slučovaly) :-)

twice 22.08.2019 10:27

@Hromovapest
Měl by sis zjistit co slovo "fakt" vlastně znamená..

pendou 22.08.2019 11:40

@Hromovapest Jejda dyť je to jedno .. Hru sotva pár lidí hraje víc jak půl roku ano u WoW stráví pár lidí klidně i rok atp., ale zas sedět u toho každý den to opravdu nedělá 80 % lidí .. a i kdyby tam hrálo na realmu 5 K lidí je to furt super..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet