WoW Classic – Harvest Festival

  classic    harvest festival    holiday   

Harvest Festival je každoroční událost odehrávající se ve světě World of Warcraft, v rámci níž členové Aliance i Hordy vzdávají čest padlým hrdinům a velkým činům, které vykonali. Součástí festivalu jsou také velké hostiny před Ironforge a Orgrimmarem, kde si můžete nabrat jídlo a pití zdarma.

 

Svátek probíhá v Battle for Azeroth, ale i ve WoW Classic. Začal dnes a bude trvat týden, tedy do 17. září.

 

Jídlo a další itemy

Přinejmenším v Classicu si nebudete chtít nechat ujít jídlo a pití zdarma. U sváteční tabule před Ironforge a Orgrimmarem si můžete nabrat Harvest Bread, Harvest Fish, Harvest Boar a Harvest Nectar. Každého itemu můžete mít maximálně 20 kusů. Jídlo regeneruje 2 % vašeho zdraví/many po dobu 25/30 vteřin.

 

Od NPC Wagner Hammerstrike (Aliance) a Javnir Nashak (Horda) si také můžete nakoupit sváteční rachejtle.

Questová linie

Součástí eventu je i questová linie, v rámci které můžete nabrat nějaké XP. Vaším úkolem bude vydat se prokázat úctu jednomu z největších hrdinů vaší frakce.

Questy jsou dostupné od levelu 30 a dostanete za ně 6600 XP. Pár dnů po dokončení questu vám rovněž přijde poštou Bounty of the Harvest. Po použití dostanete 4 itemy festivalového jídla.

 

Aliance

Honoring a Hero

Budete vysláni vzdát úctu Utheru Lightbringerovi. Quest můžete vzít od NPC Wagner Hammerstrike, který se nachází v oblasti, kde se podává festivalová hostina, před Ironforge. Pak se musíte vydat k Utherovu památníku ve Western Plaguelands. Souřadnice památníku jsou 51, 82.

Horda

Honoring a Hero

Budete vysláni vzdát úctu Gromu Hellscreamovi. Quest můžete vzít od NPC Javnir Nashak, který se nachází v oblasti, kde se podává festivalová hostina, před Orgrimmarem. Pak se musíte vydat ke Gromovu památníku v Demon Fall Canyon v Ashenvale. Souřadnice památníku jsou 83, 79.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 11.09.2019 15:24

hm jídlo z toho festivalu regeneruje 2 procenta zdraví,docela by mě zajímalo kolik zdraví regeneruje svíčková na smětaně ,kterou jsem právě ted dojedl?

Batole 10.09.2019 21:30

To jídlo zdarma je pecka #savemoney

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet