WoW Classic – Klíčenka přijde do hry až později

  classic    keyring    klíčenka   

Keyring, speciální batoh na itemy klíčů, nakonec nepřibyl do WoW Classic společně s launchem fáze 2. Blizzard se vyjádřil, že klíčenku do hry přidá až v budoucím patchi, který vyjde někdy letos. Bude to totiž vyžadovat změnu herního klienta.

Blizzard zdroj

 

Klíčenka přijde do WoW Classicu společně s prvním patchem herního klienta později tohoto roku.

Pro tento patch zatím nemáme stanovené konkrétní datum vydání, ale dáme vám vědět, jakmile se na tom dohodneme.


Content jako Dire Maul nebo world bosse jsme schopni ve hře zapnout bez toho, abychom museli měnit game klienta a vypínat server, tak jako je to potřeba u aplikace patche.

Omlouváme se za zmatek.

 

Blizzard ještě pro jistotu vyjasnil, že fáze a patch jsou dvě různé věci. Zde půjde jen o patch herního klienta.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 14.11.2019 14:34

Článek mírně upraven, aby nebyl zavádějící.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Cecil 14.11.2019 02:28

Tak to, že client patch (poslední číslo ve značení verze hry) nemusí nutně znamenat nějaký content ve hře, je snad jasné. Ostatně i smyslem slova patch je záplata. Blizzard to napsal naprosto srozumitelně.

Bellatrix 14.11.2019 14:26

No mě na tom mate to, že třeba WoWhead má vyloženě v titulku článku informujícím o téhle věci napsáno, že klíčenka "nebude součástí fáze 2", a i v tom vlákně na oficiálním fóru někdo poznamenal, že to teda jako (podle něj) znamená, že klíčenka nepřijde ve fázi 2, a nikdo z Blizzardu, kdo tam odpovídal na dotazy, ho neopravil. Jenže pokud by to bylo opravdu ještě letos, tak by to přece pořád byla součást fáze 2.
Bych čekala, že napíšou něco jako "Hej, klíčenka bude ve fázi 2, tak jak to bylo původně řečeno, akorát přijde až pár týdnů po startu fáze a ne hned na jejím začátku". Pak by bylo všechno jasné. Takhle mi přijde divné, že třeba ten WoWhead bere jako hotovou věc, že to nebude ve fázi 2.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 14.11.2019 14:28

Aha, tak teď si čtu celý ten článek WoWheadu a oni tím titulkem mysleli, že klíčenka nepřijde do hry společně s launchem fáze 2, ne že nepřijde ve fázi 2. Přitom článek vyšel až po launchi, proto mě to zmátlo.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet