WoW Classic – Migrace z plných realmů, zdarma a již brzy

  classic    transfer    migrace   

Blizzard připravuje službu umožňující přesunout hráčské postavy z vybraných realmů, a to zcela zdarma. Seznam realmů, pro které bude služba zpřístupněna, zatím nebyl zveřejněn, ale mělo by jít o ty realmy, kde je problém s přelidněností.

Blizzard zdroj

 

Pracujeme na otevření služby pro přesun postav zdarma. Služba bude dostupná pro vybrané WoW Classic realmy a zpřístupní se v následujících dnech.

 

Jakmile se přesun postav zdarma zpřístupní, a to z těch nejvíce zalidněných realmů, hráči uvidí ve hře možnost zahájit transfer zdarma, a to buď na obrazovce výběru postav, nebo na obrazovce s frontou na daném realmu.

 

Abyste se mohli na tuto službu připravit, vezměte prosím na vědomí, že nebude možné přesunout postavy, které:

  • jsou guild leadeři
  • mají aktivní aukci nebo příhoz na aukci
  • mají ve schránce nějakou herní poštu

 

Bližší detaily o realmech, na kterých bude tato služba dostupná, a o tom, na jaké postavy bude možné službu využít, zveřejníme, jakmile se služba zprovozní.

 

Děkujeme!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

einfari 04.09.2019 12:13

Uvidíme jak to bude vypadat za pár měsíců. Možná, že si Blizzard z toho něco vezme a překvapí nás něčím zásadním ohledně mechanik v novém datadisku pro retail.

zahadum 04.09.2019 23:03

čože ? datadisk už musia mať v stave pre alpha, na Blizzcone ukazujú už skoro všetko...pár dní po blizzcone to ide do bety, čo si ma Blizzard vziať z Classicu ? čo sú slepí ,že nevedia ako rozbili kedysi super hru ?! už je na to pozde...ak je pravda,že ako niekde písali,že v classicu je už viacej hráčov ako v aktuálnom BFA tak si musia sadnúť a poriadne rozmýšľať kde zlyhala ich chamtivá politika.

einfari 05.09.2019 09:29

@zahadum Ještě je brzo takto generalizovat. BfA je venku cca rok a Classic necelé dva týdny s tím, že spousta hráčů si kvůli frontám stále ani pořádně nezahrála. Počkejme pár měsíců a uvidíme jak se to celé vyvrbí.

Sirda 04.09.2019 08:18

...Je dost možné, že pokud změna pomůže americkým hráčům, dostaví se přesuny postav i k nám. .... tak mmt, to jako že pro EU zatím nic?

Sirda 04.09.2019 08:12

Dreadmist server, Monsters gilda....mám dojem cca 300 CZ/SK členů...

Tatulda89sk 04.09.2019 06:49

Do golemaggu sa nepripojim vdaka praci kedze tam mam čakací čas aj 5 hodin ked pridem domov...už by som sa rád dostal do československej komunity wow hráčov v hre bez problemov

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet