WoW package nyní obsahuje Cataclysm

World of Warcraft package; World of Warcraft Battle Chest
Blizzard bývá často osočován z toho, že jeho hry jsou drahé, nemá žádné slevy a že si svou cenu drží déle, než konkurence. Můžeme se ohánět tím, že to jsou typické řeči skrblící České a Slovenské populace, které je líto zaplatit i 10 Kč za písničku na Andriod Marketu, ale musíme hlavně ukázat důkazy. A není lepší chvíle, než teď! Doteď jsme tento balíček znali jako World of Warcraft: Battle Chest, od dnešního dne je znám jako World of Warcraft package (pozn.red.: v překladu to znamená doslova balíček)! Kromě originální hry World of Warcraft, datadisků The Burning Crusade a Wrath of the Lich King, nyní obsahuje i datadisk Cataclysm! To vše nyní můžete mít za cenu 14.99€ (384 Kč) nebo £9.99 (302 Kč). Pokud máte účet registrován kdekoliv jinde v Evropě, platíte v eurech, pokud v Británii, platíte v Britských librách. Jak jistě vidíte, stále jsou ceny výhodnější ve Velké Británii. Potěšujícím faktem je, že již neplatí politika 1€ = $1. V USA zaplatíte za tento balíček $19.99 (380 Kč). Příjemná je i další zpráva, že všechny předplatitelské účty, mají automaticky přístup k tomuto rozšíření (po Cataclysm) a nezaplatí za to opět nic navíc! Zatím není tento balíček k dispozici u jiných prodejců, ale můžete si jej hned pořídit digitálně. Pokud jste nedočkaví a máte rádi krabice, můžete si pořídit World of Warcraft: Battle Chest, World of Warcraft: Cataclysm a World of Warcraft: Mists of Pandaria u Xzone ještě dnes!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

matesp 17.10.2013 23:06

a kluce na cata bud blizzard stiahne alebo zapadnu prachom

matesp 17.10.2013 23:04

http://www.xgames.sk/?product=209world-of-warcraft-complet-pack&category=93 skuste tu

czlukas 16.10.2013 18:38

No kusově omezené... myslíš, že mají na tu digital deluxe pandarie nějaké počítadlo? Spíš by mě zajímalo co teď bude s Cata cd-klíčema, jestli z nich bude battlechest nebo co.

Anstriber 16.10.2013 16:18

tak to je dobrý ono to jde i sehnat za lepší cenu i jinde ale když to automaticky všude da i cata tak se to vyplatí

Allnei 16.10.2013 15:06

Jsou to sběratelské edice a aby měly nějakou cenu, byly kusově omezené Kdyby je šlo jednoduše digitálně koupit tak by ty pety mohli rovnou dát do Blizzstoru. Takhle jsou peti vzácní a majitelé CE edic spokojení.

16.10.2013 14:50

me mrzi ze nemaji sberatelskou digitalni verzi wow+tbc+lk+cata, chtel bych ty pety co sou za to mam akorat tu deluxe pandarie

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet