WoWfan na FanCity 2013

WoWfan na FanCity 2013
Tým WoWfan se každý rok kromě již známého Festivalu Fantazie účastní i podzimního festivalu FanCity. V porovnání s letním Festivalem Fantazie není tak velká účast našeho týmu a měli jsme tam vždycky jen jednu, dvě přednášky, které měl většinou na starost Wrent. Letos se se chystá rovnou 5 přednášek z WoWfan produkce, které bude mít všechny na starosti Zuzlínka.
Přijďte na FanCity, které je nyní v Chotěboři od 25. - 29. 10. 2013!
Od letošního ročníku se FanCity nekoná v Praze, ale přesouvá se do Chotěboře, kde se v létě koná i Festival Fantazie. Uvidíme, jak se to promítne na účasti. Pokud máte volné prázdniny, určitě neváhejte a přijeďte se nejen na nás podívat. Těšit se můžete nejen na přednášky o hrách, ale i na vše, co se týká fantasy, sci-fi, hororu a seriálů. Také se budou pořádat turnaje ve hrách, jako je Need for speed: Undercover, FIFA, Bulánci, Xbox360 Mortal Kombat, Xbox360 Kinect Sports , Warcraft 3: DotA, SoulCalibur 5, Xbox360 Tekken 6 a Quake 3 Arena. Součástí jsou i různé přednášky Pokud se v tomto ztrácíte, máte k dispozici kompletní program. A o čem bude přednášet WoWfan?
  • WoW - včera, dnes a zítra - Zuzana Hortenská "Zuzlínka" Sobota 26. 10 - 11:00h Legendární hra World of Warcraft vyšla před devíti lety a jako jedna z mála MMORPG se udržela na trhu až dodnes. Projdeme si historii a budeme spekulovat o budoucnosti této legendy.
  • Historie Blizzard Entertainment - Zuzana Hortenská "Zuzlínka" Sobota 26. 10 - 20:00h Historie společnosti Blizzard Entertainment, která měla několik podob ve svém více než dvacetiletém působení na herním trhu. Stojí za hrami, které se staly velice úspěšné, a přesto přichází se stále novými nápady.
  • Hudba ve World of Warcraft - Zuzana Hortenská "Zuzlínka" Neděle 27. 10 - 21:00h Azeroth je velmi rozsáhlý, a přesto má každé území v tomto světě svoji unikátní hudbu, která dokresluje atmosféru a příběh.
  • Blizzard Cinematics- Zuzana Hortenská "Zuzlínka" Pondělí 28. 10 - 16:00h Ke hrám World of Warcraft, Diablo 3 nebo Starcraft udělal Blizzard jedny z nejlepších cinematics, které zůstanou nezapomenutelné.
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft - Zuzana Hortenská "Zuzlínka" Pondělí 28. 10 - 18:00h Původní karetní hra, kterou vydávala společnost Blizzard Entertainment, byla přepracována na počítačovou hru s velmi osobitým stylem a zajímavou grafikou.
Co: Největší festival her a fantastiky ze série Festivalů fantazie (od 1996). Hry konzolové, počítačové a hudební, deskové a karetní, miniatury, RPG... Sci-fi, věda a technologie; horor, fantasy, mýty a historie; anime, comics... Hraní a turnaje; seriály a filmy; přednášky, besedy, workshopy, soutěže... Kde: Hotel Fantazie, Riegrova 6, Chotěboř - Mapa Kdy: 25.10. - 29.10.2013 Více informací: http://www.fancity.cz Chystáte se na letošní FanCity? Pokud ano, je pro vás nové místo konání překážkou? Jezdíte pravidelně na Festival Fantazie?

Naposledy upravil/a Astra 25.10.2013 v 11:19:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet