WoW.HerniWeb.cz - OnCon - Festival Fantazie 2010

wowfan.cz na festivalu fantazie


Uplynul rok a my Vás opět zveme na léto do Chotěboře, kde se každoročně koná Festival Fantazie, letos od 1. července do 11. července. Stejně jako minulé roky je jednou z programových linií OnCon, který se zabývá online hrami, děním na internetu a vývojařinou. A na OnConu bude letos stejně jako loni plno přednášek a pořadů ze světa World of Warcraft (více níže). OnCon samotný je 6. - 8. července, tak neváhejte a určitě přijeďte. Mimo WoWka Vás na OnConu čekají přednášky o tvorbě Avatara a používání 3D technologií ve filmařině, pořady o fenoménu Facebooku či třeba přednáška nabitá informacemi o chystaném (a průběžně odkládaném) Starcraftu II.

OnCon 2010

OnCon 2010


World of Warcraft


Jak již bylo zmíněno výše, podstatná část OnConu (12 hodin) se bude věnovat World of Warcraft. Tyto přednášky budou pod taktovkou našeho týmu. Já osobně doufám, že tentokrát opravdu nebudu sám (viz. článek o loňském festivalu).

Našich dvanáct hodin přednášek bude rozmístěno nejspíš do všech dní OnConu, přesné časy programů ještě budou upřesněny.

Na co se tedy můžete těšit?

Wrent (Adam Kučera):
  • Easter eggy (aktualizováno z loňska) - jako v každé jiné hře, i ve World of Warcraft najdeme spoustu narážek a parodií na opravdový svět, které do hry jakoby náhodou vložili vývojáři.
  • Arthas Menethil a Král Lichů - Arthas byl jednou z nejvýraznějších postav celého světa Warcraftu. Pojďme si ukázat, jaký byl jeho život a po jeho smrti ho také zhodnotit.
  • Paladin - svatý bojovník nebo homosexuál? - paladinové jsou asi nejdiskutabilnější povoláním WoWka. Někteří je milují, jiní je nesnáší. Co vy?
  • Zábavná videa z WoW - existuje ohromné množství zábavných videí od různých autorů, my jsme pro vás vybrali ty nejlepší.
  • WoW v Simpsonových a v South Parku - World of Warcraft se dostal i do těchto seriálů, přijďte se na tyto díly podívat!
Jerryky (Jaroslav Kovář):
  • Cataclysm - zjistěte nejnovější informace o chystaném datadisku Cataclysm, který změní starý svět a přinese dvě nové rasy.
Snake Plisken (Jan Šafran):
  • Free servery (Free vs. ofik) - dozvíte se o free serverech obecně, ale zjistíte něco i o věcech jako je EMUlátor. Dotkneme se ožehavého tématu Free vs. Offi, ke kterému se budete moci vyjádřit.
  • Nejlepší videa z WoW - přijďte se podívat na nejlepší machinima (umělecká tvorba), videa z PvP (hráč proti hráči) i PvE (hráči ve velkých skupinách proti počítači).
Serwak (Václav Vežranovský):
  • Zajímavá místa - jak jistě víte, existuje spousta podivných míst, která jsou obyčejným hráčům nepřístupná. Většina z těchto prapodivných míst už byla zmapovaná, a tak si o nich můžeme něco povědět a prohlédnou si je a k tomu se pokochat i lépe přístupnými nádherami světa.
  • Kvíz - otestujte si své všeobecné znalosti Warcraftu. Budeme se ptát jak na hru, tak na historii nebo geografii. Soutěží se o hodnotné ceny.
Hanzik (Jan Vrátník):
  • Rasy Warcraftu - svět Warcraftu je domovem pro nespočet ras a téměř každá z nich by mohla vyprávět neuvěřitelné příběhy o své historii. Přijďte si je poslechnout.
  • Achievementy a tituly - achievementy a tituly se staly nedílnou součástí hry. Přijďte si poslechnout o těch nejbláznivějších.

Rozmístění WoW pořadů


Časy jsou pouze orientační.
Středa 07.07.2010
14:00 - 14:55 - Wrent - Zábavná videa z WoW
15:00 - 15:55 - Wrent - Arthas Menethil a Král Lichů
16:00 - 16:55 - Jerryky - Cataclysm
17:00 - 17:55 - Snake Plisken - Free servery (Free vs. Ofik)

Čtvrtek 08.07.2010
10:00 - 10:55 - Wrent - WoW v Simpsonových a South Parku
11:00 - 11:55 - Wrent - Paladin - Svatý bojovník nebo homosexuál
13:00 - 13:55 - Hanzik - WoW Achievementy a tituly
15:00 - 15:55 - Praotec (přednáška mimo náš tým) - Protodraci
16:00 - 16:55 - Serwak - Kvíz
17:00 - 17:55 - Hanzik - Rasy ve WoW
19:00 - 19:55 - Serwak - Zajímavá místa ve WoW
20:00 - 20:55 - Wrent - Easter Eggs
21:00 - 21:55 - Snake Plisken - Nejlepší videa z WoW

Kompletní OnCon program můžete stáhnout zde, program festivalu na www.festivalfantazie.cz.
[odstavec]

Co je to Festival Fantazie?


Zaujalo vás to, třeba byste i přijeli, ale nechcete vážit celou cestu do Chotěboře jen kvůli několika World of Warcraft přednáškám? Festival Fantazie stojí určitě za návštěvu! Nabízí téměř vše, co si může kterýkoliv fantasák (a nejen on) přát. Na festivalu narazíte na přednášky týkající se téměř všech odvětví fantasy. Můžete se podívat na projekce nových i starých filmů, navštívit přednášky o sci-fi literatuře, podiskutovat o svých oblíbených sitcomech a sci-fi i nesci-fi seriálech (ano, i těm je věnován velký prostor), poslechnout si nějaké soundtracky a nebo si jen zahrát nějaké hry (ať už elektronické - od Playstationu 3 přes DDR k XBoxům - nebo deskové - ohromný výběr všech možných deskových her).

Pokud stále nevíte, zda by to byla akce pro Vás, přečtete si, prosím, tyto propagační dokumenty:

Jak se zúčastnit?


Nejdůležitější informace naleznete na stránkách festivalu, ale tady pro Vás mám alespoň jakési stručné shrnutí nejdůležitějších informací.

  1. Je zbytečné sepisovat něco, co už někde je... 7 nejdůležitějších informací k účasti
  2. Jedním z bodů v přechozím odkazu je, že máte možnost přihlásit se k účasti již dříve a získat tak slevu. Slevu získáte přihlášením na festival do 31.5. Každý z vás by se měl přihlásit na FF předem. Vstup pro vás není zdarma, a proto vyjde levněji, když se přihlasíte předem zde.
  3. Ubytování se dá sehnat od spacáku, přes postel ve třídách, až po hotel. Místo pro spacák na jednu noc seženete od 40 Kč, při delším pobytu ta cena však může klesnout až na 20Kč. Více zde.
  4. Stravování je zajištěno v blízkém Hotelu Vysočina, i plná penze vás vyjde denně na něco málo přes 150Kč. V areálu Festivalu je navíc množství občerstvovacích možností (BuFFet, HoFFpůdka, FF Bar... (např. vynikající tousty (!), párky, klobásy, grilované maso...). Více zde.


Pokud by se někdo chtěl zúčastnit a nevěděl by si rady, napiště do komentářů. Patřím mezi pořadatele Festivalu a měl bych být schopen vám poradit.

Naposledy upravil/a Wrent 17.11.2010 v 21:54:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzik 09.07.2010 01:33

Tak ruce vzhůru, kdo se FFka zúčastnil! :-D

Coxxík 27.06.2010 14:05

Se docela těším ... máte úplně nejvíc pěkný program ... snad to vyjde! x)

Wrent 22.06.2010 22:32

Praotectrekkie
Ahoj, zdravím jako zdejší nový uživatel. Jsem sice z trochu jiného fandomu, ale WoW hraju skoro od začátku, hlavně na EU Stormrage. Na Onconu budu mít tu přednášku o protodracích (mimo tým - domlouval jsem to přes Hannibala), o jejich výskytu a především, jak je získat. Anotaci jsem dal na Amber, tak snad někdo ve čtvrtek taky přijdete.
Ahoj, jo, vím o tom , já pokud budu mít čas určitě zaskočím .

Praotectrekkie 22.06.2010 12:08

Ahoj, zdravím jako zdejší nový uživatel. Jsem sice z trochu jiného fandomu, ale WoW hraju skoro od začátku, hlavně na EU Stormrage. Na Onconu budu mít tu přednášku o protodracích (mimo tým - domlouval jsem to přes Hannibala), o jejich výskytu a především, jak je získat. Anotaci jsem dal na Amber, tak snad někdo ve čtvrtek taky přijdete.

Sajn 17.06.2010 16:13

Sakra už se těším

Kunnik 16.06.2010 19:13

Preji pekny FF ... a at se to nepovede jak poprve ... ... uz nevim kdo tam prednasel ale prednasel to tam sam ... rekl byc ze to byl Wrent ... ... jsem tam byl ... a mel to opravdu super ! ... palec nahoru

mixRemix 09.06.2010 20:30

Ach, keby to nebolo tak ďaleko, hneď by som prišiel..

Popi 09.06.2010 19:56

Snake Plisken
No snad na moje přednášky aspoň někdo přijde. Naštvalo by mě, kdybych to dělal zbytečně.
to si piš, že dojedu a bude dizkuze

Snake Plisken 02.05.2010 19:26

No snad na moje přednášky aspoň někdo přijde. Naštvalo by mě, kdybych to dělal zbytečně.

Anstriber 30.04.2010 21:12

Novom o to nejde prvni věc je takova že by mě tam rodiče nepustily 2 věc je takova když tam budu tak budu někde pryč jestě uvidim 3 je to dlouhe a platít za se my nechce to radči zaplatít offik na 4 měsice

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet