Za Temný Portál se vydáme ještě tento měsíc

//pic/ebooks/temny_portal_logo

Po několika měsících se k nám dostává další Warcraft kniha. Christie Golden a Aaron Rosenberg společně v knize Beyond the Dark Portal popsali dění datadisku k oblíbené strategii Warcraft II a nyní i my v českém překladu od Michala Farníka můžeme tento konflikt zažít z obou stran. Potkáme se starými známými aliančními hrdiny Turalyonem, Alleriou Windrunner nebo Khadgarem, ale neopomeneme ani ty, jež celou válku začali. V akci opět uvidíme Ner'zhula nebo Terona Gorefienda, ale ani takový Deathwing nezůstane pozadu.

Pokud vše půjde dobře, kniha by měla vyjít okolo 15.9., tudíž předpokládám, že mnoho z vás neodolá zkrátit si jejím čtením například nudné hodiny opravdového dějepisu. Měl jsem to štěstí knihu číst v angličtině, a proto vím, že jejím přečtením rozhodně neprohloupíte.

Fantom Print nám opět ochotně poskytl ukázku z knihy a vy se tak můžete podívat na celý prolog tohoto úžasného příběhu!

>> Přejít na ukázku z knihy Za Temným Portálem <<



Za Temným Portálem

Na konci Druhé války se Alianci podařilo odrazit barbarskou Hordu a zničením Temného portálu přerušit spojení mezi Azerothem a Draenorem, domovským světem orků. O dva roky později je však Horda zpátky a chystá se k rozpoutání nového pekla ve World of Warcraft.

Stárnoucí orkský šaman Ner’zhul získal kontrolu nad Hordou a postaral se o obnovení Temného portálu. Jeho brutální válečníci znovu vtrhli na Azeroth a obléhají nově postavenou pevnost Nethergarde. Z ní vedou arcimág Khadgar a velitel Aliance Turalyon vojska lidí a jejich elfských a trpasličích spojenců při odvrácení orkské invaze.

Na povrch navíc vyplývají další znepokojivé problémy. Khadgar se dozvídá o orkských nájezdech do hloubi aliančního území. Zdá se, že útočícím skupinkám orků nejde o pouhé dobývání, ale směřují za jasným cílem. Aby toho nebylo málo, objevili se i černí draci, kteří podle všeho pomáhají orkům. Pokud Aliance doufá ve zmaření Ner’zhulových temných plánů, nezbývá jí nic jiného, než napadnout zdecimovaný orkský domovský svět Draenor. Podaří se Khadgarovi a jeho společníkům včas zastavit ohavného šamana a zabránit zničení obou světů?



Autor: Golden Christie & Rosenberg Aaron
Překlad: Michal Farník
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 110x170 mm
Nakladatelství: Fantom Print

Dějově navazuje na Příliv Temnoty

Ukázka z knihy


Fanoušci dalšího světa od Blizzardu - Diabla, by neměli minout jinou novinku. Fantom Print se opět vrhl i do dalších zbylých knih z tohoto světa a vy si tak konečně můžete v češtině přečíst první knihu ze série Válka Hříchu - Dědičné Právo od Richarda A. Knaaka. Překlad pořídil nám všem dobře známý Jan Netolička.



Naposledy upravil/a Astra 09.09.2011 v 07:56:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 08.09.2011 20:41

No konečně Příliv Temnoty byla super knížka líbilo se mi tam jak udělali pohled ze strany alliance a podleh ze strany hordy ale docela bych teď chtěl aby byl dotisk knih Z Trilogie Válka Prastarých přecoi jenom dá se to stáhnout ale já mam nejradši originál knížku digitálně je to na prd.

Wrent 07.09.2011 18:09

Noc Draka už je v podstatě hotová, předpokládám, že vyjde také velice brzo. U Stormrage ale nevim... každopádně podle informací od Honzy Netoličky se Blizzard začal o náš trh docela zajímat a snad by chtěl vydávat knihy co nejaktuálněji. Tj. asi bude chtít, aby to Fantom Print co nejdříve dohnal, což je vidět i podle nových překladatelů.

EnJay 07.09.2011 17:00

super..chtěl sem si k narozkám koupit Diablo ale Za Temným portálem vyjde pár dní před narozkama takže beru obě ..jen by mohly bejt práva i k dalším W knížkám :/ nebaví mě čekat třeba na noc draka nebo of blood and honor takovou dobu

Jerryky 07.09.2011 15:13

Měla by být podobná nebo stejná, jako předchozí tituly

Anstriber 07.09.2011 14:34

a cena by přibližna nebyla ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet