Za Temným Portálem právě vyšlo!

//pic/ebooks/temny_portal_logo

Warcraft kniha Za temným portálem, na jejíž blížící se vydání jsem upozorňoval již minulý týden, se před několika málo dny dostala na pulty obchodů a vy tak máte možnost zažít dobrodružství datadisku k Warcraft II ještě jedno v knižní podobě. Horda na Azerothu byla sice poražena a donucena stáhnout se zpátky na Draenor, i tam ale zůstává silná, vedená kdysi sesazeným vůdcem Ner'zhulem. Aliance si je vědoma nebezpečí a vysílá proto na neznámou planetu expedici, která by měla s nebezpečím skoncovat jednou provždy.

Kromě hlavní zápletky si fanoušek Warcraftu vychutná i spoustu dalších menších momentů, například jiskřivý vztah mezi Turalyonem a Allerií Windrunner, krátký rozhovor s mladým Garroshem Hellscreamem nebo zneklidňující Ner'zhulovy myšlenky.

>> Přejít na ukázku z knihy Za Temným Portálem <<



Za Temným Portálem

Na konci Druhé války se Alianci podařilo odrazit barbarskou Hordu a zničením Temného portálu přerušit spojení mezi Azerothem a Draenorem, domovským světem orků. O dva roky později je však Horda zpátky a chystá se k rozpoutání nového pekla ve World of Warcraft.

Stárnoucí orkský šaman Ner’zhul získal kontrolu nad Hordou a postaral se o obnovení Temného portálu. Jeho brutální válečníci znovu vtrhli na Azeroth a obléhají nově postavenou pevnost Nethergarde. Z ní vedou arcimág Khadgar a velitel Aliance Turalyon vojska lidí a jejich elfských a trpasličích spojenců při odvrácení orkské invaze.

Na povrch navíc vyplývají další znepokojivé problémy. Khadgar se dozvídá o orkských nájezdech do hloubi aliančního území. Zdá se, že útočícím skupinkám orků nejde o pouhé dobývání, ale směřují za jasným cílem. Aby toho nebylo málo, objevili se i černí draci, kteří podle všeho pomáhají orkům. Pokud Aliance doufá ve zmaření Ner’zhulových temných plánů, nezbývá jí nic jiného, než napadnout zdecimovaný orkský domovský svět Draenor. Podaří se Khadgarovi a jeho společníkům včas zastavit ohavného šamana a zabránit zničení obou světů?



Autor: Golden Christie & Rosenberg Aaron
Překlad: Michal Farník
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 110x170 mm
Nakladatelství: Fantom Print
Koupit: 224 Kč (Fantasya.cz)

Dějově navazuje na Příliv Temnoty

Ukázka z knihy


Naposledy upravil/a Astra 17.09.2011 v 11:01:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 18.09.2011 15:22

a co ten link v novince? http://www.fantasya.cz/zbozi/world-of-warcraft-za-temnym-portalemJe možné, že Fantomprint a přidružené obchody (jako právě fantasya) to mají o něco dřív.Jinak snad bude i soutěž

Honza4545 18.09.2011 10:43

Honza4545
Fantomproint.cz
Oprava : Fantomprint.cz

Honza4545 18.09.2011 10:43

Bakda
Zatim sem to nikde nenašel na to že to už vyšlo
Fantomproint.cz

Bakda 16.09.2011 20:21

Zatim sem to nikde nenašel na to že to už vyšlo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet