Založili jsme guildu!

/pic/news/guild
Je to již několik dní, co napsal do redakce Naxxrams, který se nás ptal, jestli bychom nechtěli guildu, která by nás zastupovala a propagovala přímo ve hře. Rozhodnutí přišlo téměř hned, hlavně poté, co s nápadem souhlasil Wrent. Udělala se tak subdoména a začalo se pracovat na stránkách guildy. Jelikož nejvíce redaktorů hraje na Drakthulu včetně Naxxe, rozhodlo se, že našim útočištěm bude již zmíněný DT na straně Hordy, který je proslulý svým trade chatem... Stránky jsou již hotové a v tuto chvíli se web a fórum testuje, aby se odhalily chyby. Už však máme připravenou první verzi pravidel a také vzorovou přihlášku. V guildě je zatím jenom Naxxrams, jakožto Guild Master, Snake, Jerryky a Hanzík, jakožto Oficíři a pár známých (asi 3). Zatím hledáme všechny classy, na levelu až tolik nezáleží, pokud ale budete mít menší level než 80, bude záležet především na vaší přihlášce. Totéž samozřejmě platí i pro 80tky, nechceme v guildě žádný idioty. Přihlášky pište na fórum guildy, pravidla najdete na webu. Věrní členové guildy budou mít určité výhody díky propojení guildy a webu, detaily zatím nedokážeme upřesnit, ale do budoucna by mohly být opravdu lákavé.
Přejít na >>WEB<< / >>FÓRUM<<
Připomínky, chyby a jiné věci můžete psát do komentářů nebo přímo mně, kontakt najdete v kontaktech.

Vůdci hratelných frakcí v Cataclysmu

Připravil jsem si pro Vás screenshoty vůdců frakcí. Můžete se tak podívat, jak budou vypadat vaši vůdci v Cataclysmu.

Horda

Aliance

Dark Legacy - komiks

A nakonec tu máme opět několik nových dílů komiksu Dark Legacy, který se každý týden aktualizuje.
>>Pokračovat na komiks<<


Naposledy upravil/a Jerryky 08.08.2010 v 10:47:54.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 16.08.2010 11:45

Jerryky
Javor půjde k Hordě...
Wada
Skvělej nápad, ale já zůstávám věrný Javorovi a Universalis :P
Javor k Hordě nejde..tam to smrdí jak staré fusekleDD A Ejhle, mám tam alta AzcarrioDD

bulljoker 12.08.2010 14:28

sakra na offik jdu až s cataclysm to už do guildy takovej nábor nebude

Frogy 10.08.2010 17:40

btw: kdo vede gobliny a worgeny?

Naxxrams 10.08.2010 12:03

Ja osobne si pytam na icc pug minimalne achiev 11/12 a gs 5700+ aby dal clovek LK alebo mal aspon sancu. Alt runy alebo slabsie pugy sa tak isto vytvaraju. Vy proste pozrete jeden spamm ten si nejak do sebe zagenerujete a potom po internetu roztrubujete jak je dt na hov.. a ze tam hraju samy krete... Takze nemyslim ze je to vetsinou chyba v ludoch na DT ale ludoch ktory ich bezdovodne ohovaraju a pritom na ich serveru je to iste .)

DaveL 09.08.2010 16:39

werostir
screeny Vol´jina a Gelbina Mekkatorque by nebyly ??
Máš je na wowheadu...
Naxxrams
Nechapem preco vsetci odsuzujete DT. Najdu sa tu aj normalny ludia s mozgom. tak ako v podstate vsade jenejaky de.... ak je aj normalny. Takze by som urcite neodsudzoval DT. Staci vyskusat viac ako len 5 minut .)
Já neodsuzuju DT jako takový ale populaci.. jistě že dobrý lidi se tam najdou.. ale to tak úplně stejně jako slušní ... ehm.. rómové.. Je to holt už tak.. od pitomých požadavků typu 10/12 a 5.8k GS na icc10 pug začínaje přes spam na trade až po inteligenty v PvP...

werostir 09.08.2010 15:19

screeny Vol´jina a Gelbina Mekkatorque by nebyly ??

Naxxrams 09.08.2010 11:02

Dejv
no.. nebejt to DT tak se i přidám..
Nechapem preco vsetci odsuzujete DT. Najdu sa tu aj normalny ludia s mozgom. tak ako v podstate vsade jenejaky de.... ak je aj normalny. Takze by som urcite neodsudzoval DT. Staci vyskusat viac ako len 5 minut .)

DaveL 09.08.2010 09:05

no.. nebejt to DT tak se i přidám..

Zzikzu 09.08.2010 04:33

hmm.. to co ma Garrosh na pleci vyzera ako Gul'danova lebka. :P

majmo 08.08.2010 23:09

Naxxrams
No neviem kde hrajes ale... na DT sa uz nechodi progresovat naxx (dt je trosku vyssie v progresu .) A ked sa chodi naxx vetsinou koli anchievom. Takze si nemyslim ze je neopodstatnene aby niekto pytal 5k gs ked isli na anchievi. Pokial si to chce niekto progresovat moze. Ale na to musi najist vhodnu guildu.
hrám na Nagrande, ale tam som ešte nevidel aby toto niekto pýtal ani kvôli achievom...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet